Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64307
Leijona
Participant

Hei!

Mahtavaa kuulla Fairy, että vatsasta löytynyt varjostuma oli vaaraton, huh!

Minä olin leikkauksen jälkeen sairauslomalla 4 viikkoa, lääkäri sanoi että kirjoittaa lomaa 6 viikkoa mutta sain puhuttua itselleni vain 4 viikon loman ja vannoin, että jos en ole työkunnossa pyydän sairauslomaa lisää. Itselleni tuo 4 viikkoa riitti hyvin koska minulla on fyysisesti kevyt työ. Minulla siis operaationa oli koko rinnan poisto omaa ihoa säästäen ja uuden rinnan rakentaminen vatsasta (tram-leikkaus). Rinnassa olleen haavan kanssa oli ongelmia ja pariin otteeseen sitä jouduttiin korjaamaan kirurgin toimesta, tämä ei kuitenkaan haitannut töissä olemista. Nyt haava on onneksi kunnossa!

Minulla on vasta yksi tiputus takana, sain hoidon reilu viikko sitten maanantaina ja töistä olin pois tuon viikon. Nyt olen ollut töissä ja hyvin on mennyt! Tiputuksen jälkeen päivät 4-6 olivat vähän väsyneitä ja tuntui kuin olisi flunssa ollut tulossa mutta pientä puuhastelua ja ulkoilua harrastin myös noina päivinä. Tuo flunssainen olokin lienee oire Accofilistä. Huonoa oloa minulla ei ole ollut lainkaan mutta vatsan väänteitä, ikään kuin kramppeja oli parina päivänä. Olen joutunut myös syömään antibiootteja melkoisen kasan (7 viikkoa) tuon haavaongelman takia joten ei ihme jos suolisto on vähän kovilla!

Toinen hoito on reilun viikon kuluttua ja samalla ”kaavalla” olisi tarkoitus mennä, ellei nyt sitten jotain yllättävää ilmene. Toivon, että selviäisin taas tuolla 3 päivän potemisella. Mieliala on ollut hyvä ja pelkokin on poistunut ainakin toistaiseksi. Nyt jännitän milloin tuo tukka irtoaa… Kääk! Pari turbaania tilasin tänään netistä ja peruukki odottaa telineessä mutta eivät ne kyllä yhtään houkuta… Voi kumpa karvat kestäisivät päässä vielä ensi viikon!!!

Minulle on sopinut todella hyvin se, että olen ollut töissä mutta me kaikki olemme erilaisia ja reakoimme asioihin eritavoin. Haluankin siis korostaa, että jokaisen on kuunneltava itseään ja toimittava sen mukaan. Lisäksi paljon tämä sairauslomalla oleminen riippuu työstä mitä tekee!

Nautitaan auringosta jokainen omien voimien mukaan!

Leijona