Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64303
Fairy
Participant

Hei Leijonsa ja Bluestonttu!
Tosiaankin täällä itseltäni ollut hiljaiseloa monien vaiheiden jälkeen. En nyt muista oliko puhetta, mutta jouduin lisäselvittelyihin vatsasta löytyneen varjostuman puitteissa ja se aiheutti pelkoa ym kovasti, otettiin näyte ja taas odoteltiin. Onneksi paljastui lopulta vaarattomaksi verisuonikasvaimeksi. (Pelkäsin tietysti syövän levinneisyyttä).

Minulla ehti olla jo toinenkin sytohoito, joka meni ihan hyvun, mutta lähes viikon kärsin todella pahoinvoinnista, eli hyvin pienellä ruokailulla menin ja melkein jo epätoivo ehti iskeä. Eli vaikea viikko oli, mutta niin siitäkin selvittiin ja pari väliviikkoa olleet tosi hyviä jaksamisen suhteen. Nyt tulevalla viikolla syto nro3 jos kaikki veriarvot mallillaan.

Hiukset irtosivat juuri ennen toka sytoa, niin ne oli pakko ajaa. Siitä lähtien huivit/myssyt ja peruukki tulleet tutuksi. Yllättävän koville otti, mutta hiljalleen tottunut. Hiukan mietityttää töihin paluu aikanaan juuri hiusasioissa, tuskin ehtivät kovin kasvaa.

Kuinka pitkiä sairaslomia teillä on? Minulla määritelty loka-marraskuulle saakka eli 7-8kk yht. Välillä aika tuntuu tosi pitkältä. Mietin jopa, josko sädehoidon aikaan kävisi jo töissä….oletteko tehneet töitä osittain tämän prosessin aikana kukaan? Tällaisia kevätmietteitä, itsekin pidin tosiaan hiljaiseloa, kun näytti ettei täällä kuulu mitään. Toivottavasti kaikki voivat hyvin ja kuullaan PIAN :) -Fairy