Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64287
Jaana69
Participant

Heippa! 🙂 No olipa kurja kuulla, että sulla Kia on alkanu olemaan ongelmia sisplatiinin kanssa. Mitkä arvot sulla laskee liian alas, valkosolutko? Mulla neutrofiilit korjaantui nopeasti niin, että sain hoidon jo viime perjantaina eli 2 päivää myöhemmin kuin oli alunperin tarkotus. Ihan hyvin oon jaksanu, eilen ja tänään ollu vähän kehnompi olo ja mietinki, että onkohan arvot alakantissa. Tällä viikolla on kuitenkin taukoviikko hoiosta. Seuraava hoito pitäis siis olla ens viikon perjantaina, mutta meillä on syöpäpoli kiinni silloin helatorstain takia. Pitävät pidennetyn viikonlopun ja senhän heille mielellään suo. Seuraava hoito siis vasta ma 14.5. Ihan kiva kun saan vähän pitemmästi hoitovapaata. Miten Kia sulla muuten veriarvojen kanssa, onko maksa-arvot ja bilirubiini normaalit? Mulla ne on koko ajan ollu ihan normaalit. Onko sulla kontrolloitu CEA- ja CA19-9-arvoja? Miten ne on reagoineet hoitojen aikana? Toivon sulle parempaa vointia ja että voisit jatkaa molemmilla lääkkeillä. Muistathan Pullapitkon tarinan puolisostaan ja niistä muista lääkevaihtoehdoista, mitä löytyy. Näistähän kannattaa kysyä lääkäriltä. 👍