Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#64280
Eegon1950
Participant

No niin nyt on sitte tämä viimeinen oljenkorsi käytetty eli Oulussa tehtiin leikkaus ja asetettiin ns. slinga tuonne sisuskalujen sekaan. Kolme päivää olen tepastellut ilman vaippoja ja tippasuojia ,paikat on pysyny kuivina. Niin ku sanotaan että syöny sika ei tiedä syömättömän vaivoja täytyy sanoa että kuinka uskomattomalta tämä olotila tuntuu tuo puolentoista vuoden kusisavotan jälkeen.
Voin sanoa että elämänlaatu parani ainaki sen 100 % tuon operaation jälkeen. Sanat ei riitä kertomaan sitä kiitollisuuden määrää Teija Parpalalle ja koko leikkaustiimille mitä saivat aikaan minun kohdalla.
Itse syöpä on jääny vähän niin ku taka-alalle tämän souvin kanssa,nyt voi tietenki alkaa ressaamaan ittiä nuilla tulevilla PSA testeillä. Ainahan meillä joku huolenaihe pitää olla.
Mainitsin tuosta leikkauksesta jo aikasemmin toisessa viestiketjusta mutta sanottakoon se vielä tässäkin että leikkaus oli potilaan kannata nätti homma,hieman on perslihakset vielä arkana ja kyykyt ja haaranlevitykset rajoitteena mutta ne on pieniä murheita saavutetun lopputuloksen kannalta.
Jos muita aseveljiä kärsii tästä samasta vaivasta niin ei muuta ku vaaditte ko. korjausleikkausta.
Palataan asiaan taas seuraavan kontrollin tienoilla missä mennään.