Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64193
Fairy
Participant

Hei Myy79 ja Leijona,

ihan samalla tavalla ajattelen itsekin, etten halua tilannettani ”kuulutella” joka somekanavalla. Eli kaapissa aikoo tämäkin pysyä isommalta yleisöltä- tarpeeksi on sulateltavaa matkan varrelle muutenkin asiassa.

Peukutan Leijona sinulle, että tiputus on jo ensi viikolla. Minulla 2/6 ensi viikolla myös jos veriarvot kunnossa. Huomenna on maksan varjostuman uusintakuvaus, joka jännittää/pelottaa. Toivottavasti asia ei ole huolestuttava. Toisaalta ajattelen, että sillekkään en voi itse mitään vaikka siell joku löydös olisikin. Onneksi on hoidot jo käynnissä.

Oma polkuni tietysti poikkeaa totutusta kovasti, kun ensi nyt nämä myrkkykuurit ja leikkaus sitten loppukesästä, mikäli kaikki menee suunnitellusti. Tsemppiä sinulle Leijona kohti ensimmäisä tiputusta, hyvin se sujuu! Täällä on alkaneet hiukset tippua päästä isommin, täytynee leikata kokonaan muutaman päivän sisällä.

Miten te muut olette hiusasioden kanssa toimineet- peruukki/huivi/myssy? Itse varmaankin noita kaikkia, julkisiin menoihin ainakin peruukkia ajattelin – ehkä kotonakin jos itsestä alkaa tuntua kovin oudolta ja lapset reagoivat. Näitä fiiliksiä kun ei oikein tiedä etukäteen. Itse kun en ehkä kaipaa siinäkään sitä kaikkien huomiota, että ”hei katsokaa minulla on syöpähoidot”. Tässäkin asiassa kuitenkin jokainen juuri tavallaan ja hyvä niin.

Aurinkoisia päiviä kaikille- viestikääpä kuulumisia tännekin, välillä niin hiljaista :)
-Fairy