Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64187
Fairy
Participant

Leijona,
Kiva kuulla sinusta. Ollut niin hiljaista täällä, että en ole kirjoitellut. Onneksi piipahdin ja postauksesi näin :)

Täällä viikon päästä toinen sytokerta lähenee. Nämä pari viikkoa on menneet nopeasti, vaihtelevalla ololla. Tiputusviikolla kyllä oli väsynyt meininki kokonaisuutena. Viime viikolla sitten olo palautui, mutta edelleen joka toinen päivä hyvä ja toinen vaan yleisväsyneempi. Yöunet on kadoksissa välillä lahjakkaasti, milloin mistäkin syystä. (Kuumia aaltoja, kolotuksia, närästystä, muuten vaan ei uni tule.)

Kohtuu hyvin kuitenkin olen jaksanut. Joka päivä ulkoillen koiran kanssa ja ruokakin alkoi maistua normaalille viime viikolla. Melko rauhallisella mielellä kohti no2 sytokertaa siis. Välillä sairaslomalla olo on tuntunut pitkäveteiselle, mutta toisaalta olen ehtinyt esim lueskella ja nauttia ihanista kevätkeleistä.

Miten te muut olette esim jakaneet töissä/muuten tietoa tilanteestanne? Itse olen kertonut vain lähimmille, jotenkin se ”koko maailmalle” kertominen ei ole tuntunut ominaiselta itselleni. Muutoinkin välillä hankala kestää sääliä ja toisten kauhistelua tilanteesta, kun ei tälle mitään voi.
Hyviä vointeja itse kullekin!
Fairy