Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64139
Kia Kolangio
Participant

huomenta, ja kiitos Myylle ilonilmaisusta meitin puolesta :)
oli tosiaan ikimuistoista lukea Pullapitkon mahtava viesti.

Jaanalle: toivottavasti huonovointisuus on pitänyt taukoa. huonoja päiviä tulee mutta onneksi ne myös menevät ja välillä saa nauttia liki normaaleista päivistä.

mullakin on mielialat vaihdelleet. näin ikävää untakin.
sain verotiedot ja veronpalautuksia muutaman satasen. avasin kuoren vasta tänä aamuna. mielessä käväisi, heti, että mahdanko olla veronpalautuspäivänä edes hengissä.
näitä mietteitä on ollut ennenkin. toivoa vaan täytyy ettei nuo dramaattiset pessimistisyydet jää pysyväksi olotiloiksi. välillä ne kuohahtaa ja kaipa niillä on syynsä. tarkoitan, että eihän ihminen aina jaksa positiivisuuttakaan ja kun välillä tulee kuoppia, osaa jälleen arvostaa entistä enemmän hyvää mieltä.

pääsiäisloma oli kuitenkin iki-ihana. tehtiin kaikkea mukavaa. saunaa, kävelylenkkiä, maalasimme munia, leffassakin käytiin, jopa pubissa missä join yhden siiderin, ja lammas valkosipuliperunoineen onnistui yli odotusten. huonovointisuutta ei juurikaan ollut. vai oliko? joskus sitä unohtaa, kenties aivan tarkoituksella, huonovointisuus-päivät. muistaakseni voin koko pääsiäisen hyvin ja nukuinkin erinomaisesti ja paljon.

tänään pieni kävelylenkki Kelalle ja kauppaan. sitten kevyttä siivoilua ja ehkä pyykkitupaan.

mukavaa arkea kaikille! :) palaillaan taas.