Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64132
Kirsikka
Participant

Kiva kuulla että meni eka syto hyvin Fairy! Ei siitä välttämättä kaikille mitään hirveitä sivuoireita tule jatkossakaan. Vaihtelee niin ihmiskohtaisesti. Jos hoito saa valkosoluarvot tms. jossain vaiheessa tippumaan, se valkosolupiikki jolla niitä nostetaan aiheuttaa inhoja luukipuja. Mutta niistäkin selviää kyllä särkylääkkeillä ja tietää että ne loppuvat muutamassa päivässä.
Kortisonin loppumisen jälkeen väsyttää toki. Mutta muistaakseni se lasku tapahtuu vähitellen, se kortisoni buustaa oloa vielä pari pvää lopettamisen jälkeenkin.
Jos ja kun väsyttää niin kannattaa kuunnella omaa kroppaa. Nuku kun nukuttaa. Joskus saattaa nostaa kuumeilua nuo hoidot ja ei kannata alkaa silloin liikaa poukkoilla pystyssä ettei nouse.

Reissaamisesta. Kävin doketakselikuurin jälkeen kerran Tallinnassa ennen vikaa kolmea Ceff-hoitoa. Tuo Ceff sitten kyllä väsytti niin paljon että en olisi välttämättä loppujen hoitojen aikana pystynyt…..ja pisti puuskuttamaan jo muutaman kymmenen metrin kävelyn jälkeen.
Yritin ja yritän edelleen vältellä isoja ihmismassoja, ruuhkaa. Pesen käsiä ahkerasti ja välttelen ihmisiä joiden perheessä on flunssaa tms. Ystävät tietävät etteivät tule kylään jos yhtään oireilevat. Ja minusta on ihan fiksua niin. Ettei altista itseään pöpöille turhaan. Ei tarvitse eristäytyä mutta ei kannata riskeerata. Tuntui tärkeältä saada vedettyä tämä hoitosetti läpi ilman yhtään hoidon siirtoa joka olisi tapahtunut jos olisi tullut kipeäksi….koko aikataulu menee uusiksi.
Eli käsipesua, käsidesipullo käsilaukkuun, ei turhaa koskettelua vaikka tuolla bussien/ratikoiden tms. tankoihin ja pöpöisiin paikkoihin, ei pisaratartunta etäisyydelle, hajurako flunssaisiin ihmisiin….Kauhea määrä EI:tä ;)

Mutta siis normi maalaisjärjellä pärjää. Liikkuminen on ihan hyvästä ja kannattaa aina kun jaksaa. Loppuhoidot kyllä veti ihan puhki…..nyt odottelen kovasti että kunto alkaisi nousta ja pääsisi tuonne ulos