Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Talviaikaan Vastaa viestiketjuun: Talviaikaan

Vastaa viestiketjuun: Talviaikaan

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Talviaikaan Vastaa viestiketjuun: Talviaikaan

#64131
Kangasalan Ukko
Participant

Heipä vaan kaikille.

Uutisia siis, lääke annoksia nostettiin ja pari tippaa on eteenpäin menty. Haitat on tietysti hieman pahentuneet mutta kyllä näiden kanssa pärjää. Suun palamista ja ruusuaknea, päänahassa oleva akne se pahiten rassaa. On niin pirun kutiava, onneksi siihenkin on lieventävää lääkettä joka auttaa. Seuraavan kerran jälkeen onkin kolmenviikon tauko, kyllä sitä on pienestä iloinen kun saa viikon pidempään huilata. Muuten elämä soljuu rauhallisesti eteenpäin. Kesää tässä jo odottelee kovasti jos vaikka kaikki menisi niin hyvin että saisi pikkuisen loman.
Sellaista siis kuuluu.
Facebookkiin liityin viime syksynä (myöhäisherännäinen), syynä oli niinkin hassu syy että kaverit Italiasta halusivat helpomman tavan jakaa valokuvia kuin sähköposti. No siellä FB:ssä sitä sitten on ihmetelty maailman menoa.
Onhan tuo kyllä kätevä valokuvien esittelyyn. Pari syöpään liittyvään sivuakin olen löytänyt. Ruoansulatuskanavan syövät ja Eniten vituttaa syöpä. Täytyy sanoa että siellä on kyllä valaisevia juttuja taudin tiimoilta. Muuten tuo FB onkin aika pliisu, vieläkin aion soittaa kaverille jos ompi asiaa.
Sellaisia siis tänne. Elämä se jatkuu rauhallisissa merkeissä.
Iloista kevättä siis kaikille.