Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64122
Jaana69
Participant

Heippa kaikki! Lämpimät kiitokset Pullapitkolle kannustavasta tarinasta! ❤Taidan tietää Kian tunteen – mulle kävi ihan samoin, mieliala nousi ihan tosi paljon. Se on ihan uskomatonta, miten positiiviset kokemukset vaikuttaa omaan jaksamiseen. Ja kuinka ihanaa oli kuulla, että noin monenlaisia sytostaatteja voidaan kokeilla ja vastettakin on. Oon aatellu (pelänny), että jos näistä sytostaateista ei ookkaan mulle vastetta, niin oliko tämä tässä. Onneksi sain toivoa tuosta tarinasta. Oon tosi onnellinen Pullapitko puolestanne, että teillä on noin hyvin mennyt ❤

Kia: Näköjään näissä hoitotavoissa on eroja niin kuin tuo kortisonikin. Eli hoitopäivänä otan 6 tbl, seuraavana päivänä 4 tbl ja kahtena seuraavana 3 tbl. Meillä on tosiaankin tarjolla vaikka mitä – sämpylöitä ja ruisleipiä kunnon täytteillä, jugurtteja, viiliä, lämmitettäviä keittoja, hedelmiä, jäätelöä, ym., juomia joka lähtöön, jopa niitä apteekissa suht kalliita Nutridrink-juomia. Minusta se on tosi hyvä asia ja samalla voi siellä keittiössä kaffitellessa jutella muiden kanssa. Täytyy muistaa ensi kerralla kiittää tästä edusta sitä kun ei näköjään kaikissa sairaaloissa ole.

Samat sanat kuin Kialta – tsemppiä meille kaikille! ❤