Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64118
Kirsikka
Participant

Hei Fairy, älä säikähdä sitä maksan varjoa. Minulle kävi niin että otettiin kuvat lonkista ja samassa yhteydessä löytyi maksasta kasvain…. joka paljastui hyvälaatuiseksi. Lääkäri sanoi että on tavallista että löytyy jotain ja maksan hyvälaatuiset kasvaimet ovat tosi tavallisia, terveilläkin. Niitä ei vaan löydy kun ei ole syytä tutkia, eivätkä ne haittaa elämää. Veikkaan vahvasti että näin käy sinullekkin :)

Olisiko tuo kortisoni-annos ollut jotain 6 kpl luokkaa/annos? En muista enää kunnolla….omat sytot loppui 23.3 ja säteet edessä. Ja itsellänihän oli se leikkaus ensin lokakuun lopussa.
Kortisoni tekee hyperaktiiviseksi ja pistää posket hehkumaan, tosin vie kyllä vähän yöuniakin kun piristää liikaa. Mutta toisaalta nautin kyllä poikkeuksellisesta tarmokkuudesta.
Nyt jälkikäteen kun noita sytoja mietin niin ei ne ihan niin kauheita olleet kuin pelkäsin. Mulle annettiin alussa myös sytoja tablettina ja ne tekivät hurjimmat sivuoireet.
Oksennellut en ollenkaan, kannattaa napsia Primperania ajoissa ja syödä usein pikkuannoksia. Ja se pitkävaikutteinen Akynzeo mitä saat luultavasti jos saat doken jälkeen ceff-sytot on tosi tehokas. Etova ja väsynyt olo oli kyllä.
Ja kuumat aallot kun sytot laukaisivat vaihdevuodet 46 vuotiaana…….
Jos käsivartta alkaa särkemään kun suonet kipeytyy, kannattaa ostaa hirudoid fortea ja voidella ahkerasti. Sain sen vinkin vasta kun olin jo kärsinyt viikon…..nyt vikan syton aikaan varauduin ja aloin mättämään rasvaa heti ensimmäisen jomotuksen alkaessa. TOIMI!

Tsemppiä, vielä koittaa se aika kun hoidot on ohi……