Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64117
Jaana69
Participant

Heippa! Aika kumma juttu, että mulla menee hoidossa tupla-aika sinuun, Kia, verrattuna. Ennen hoitoa mun pitää ottaa 6 Dexametason-kortisonitablettia, 2 tbl Granisetronia, 1 tbl Primperania ja 1 tbl Zolt-vatsansuojalääkettä. Hoidon jälkeisinä päivinä kehotettiin juomaan vähintään 2 l/päivä ja myös hoitoa edeltävänä päivänä juoda kunnolla. Olenkin pitänyt kirjaa kaikista juomisistani, että varmasti tulee juotua tarpeeks. Hoitoa seuraavina kolmena päivänä menee myös heti aamusta kortisoni, pahoinvointilääke ja vatsansuojalääke. Olen työkseni kirjoitellut lääkäreiden saneluja, joten lääketieteen termit ovat tuttuja. En kuitenkaan halua enää lukea Kannasta mitään tekstejäni enkä edes labra-arvoja. Pelkään, että tieto lisää tuskaa. Kylläpä sairaalassa kertovat, jos niissä on häikkää. Kysynpä vielä onko teillä siellä Meilahden syöpäpolilla tarjolla syömistä hoidossa oleville? Täällä Kokkolassa on kiva pikku keittiö, jossa on monenlaista syömistä tarjolla. Siellä voi käydä popsimassa, mikä kullekin maistuu. Hyvin on asiat järjestetty ja mukavat hoitajat 🌻