Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64107
Kirsikka
Participant

Myy, olen vähän pelännyt samaa…..kun aika monelle on kuulemma käynyt juuri niin että hoitojen loppumisen jälkeen jysähtääkin sitten kunnolla masennus päälle.
Ei tässä ole ollut aikaa käsitellä kunnolla päänsisäisiä asioita kun kaikki voima ja energia menee fysiikan kasassa pitämiseen.

Mulla on nyt eka aika varattu sinne syöpäpolin kautta saatavalle psykologille. Oiskohan se jo ensi viikolla. Ystävä oli käynyt siellä ja sanoi että seuraava aika ekasta olisikin ollut vasta puolen vuoden päästä :( Eli pitää varmaan hakeutua muualle juttelemaan jos siltä tuntuu.

Ja oikeassa olet että sairastuminen nostaa pintaan kaikki menneisyyden haamut….omalla taustalla myös pahoja asioita kouukiusaamisesta lähtien niin tuntuu että kaikki padotut asiat odottaa takaraivossa tullakseen ulos.
Sairastuminen sai myös tajuamaan elämän rajallisuuden ja alkoi miettimään mitä minä oikeastaan haluan. Aina on tullut mentyä muiden halujen mukaan ja haluaisi oppia terveellä tavalla itsekkääksi.

Onko kukaan muuten menossa tänne:

En nyt ajatellut juoksemista mutta yhden kilometrin pystyisin kyllä kävelemään läpi tai sitten olemaan kannustusjoukoissa

  • tätä vastausta muokkasi 5 years, 2 months sitten Kirsikka.