Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64103
Myy79
Participant

Hei Kia!

Noi teidän pääsiäistekemiset kuulostavat todella mukavilta. Hyvää pääsiäistä sinnekin!

Oikeastaan tarkoitin sitä, että itse olen hyötynyt siitä, että olen löytänyt hyvän lääkärin , jonka kanssa synkkaa. En itsekään olisi halunnut puhua monen kanssa hoitovaihtoehdoista vaan lähinnä siitä, miten syöpä on vaikuttanut kehoni toimintoihin, kun mulla oli siis munasarjasyöpä joka on ihan eri kuin sun syöpä. Lisäksi tietysti olen ainakin nyt toistaiseksi vapaa syövästä eli olen terve ja lääkäri sanoi, että syöpäni uusiutuu 2 vuoden sisään jos uusiutuu. Ennusteeni on toki hyvä, mutta täyttä varmuutta mistään ei tietysti ole eli voihan olla , että syöpäni uusiutuu hyvästä ennusteesta huolimatta. Toivon toki, että ei uusiudu.

Minusta sinun ei kannata miettiä sitä, että oletko samassa tilanteessa vuoden päästä kuin rinnallakulkijan läheinen. Kukaan ei varmaan voi tietää ja se on vähän sama kuin nämä hoidotkin eli ne vaikuttavat jokaiseen yksilöllisesti. Sinun tilanteessasi olisin varmasti yhteyksissä sairaalan lääkäreihin jos joku asia askarruttaa. Ja eikö niin,että myös sinä kuin kuka tahansa muukin voit kuulua noihin 10% jotka selviää kolangiokarsinoomasta?