Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64075
Kia Kolangio
Participant

huomenta maanantaina!
itselleni ei päässyt tapahtumaan minkäänlaista riippuvuuden tai edes psykologista sivuoiretta vaikka otin joskus kauan sitten Tenoxia (mikä tämäkin kuuluu bentsojen ryhmään) VUOSIA ja joka ilta.
kun en saanut lääkettä enää terveyskeskuksen piiristä, kun siellä alkoi bentsodiatsepiinien ”puhdistuskausi”, en lähtenyt ruinaamaan sitä yksityiseltä, joten sitten olin vaan ilman lääkettä. se oli ihan ok.
ei siis minkäänlaisia vieroitusoireitakaan. mutta nämä ovat kovin yksilöllisiä asioita. joillekin riippuvuus syntyy heti, valitettavasti.

ei ole liiallinen ahdistuskaan hyväksi. silläkin on ikäviä terveysvaikutteita myös fyysisesti. kuten verenpaineen nousua, sydämen tykytystä ja vaikka vallan mitä. itse sain kamalia hengitysvaikeuksia ahdistuksen takia. onneksi ne ovat mennyttä aikaa.

mahtavaa tuo että Myy on hyötynyt kriisipuhelin-palvelusta. Suomen Mielenterveysseurasta saa myös ilmaisia tapaamisaikoja kriisitilanteisiin, mutta onko SMS:n toiminta pelkästään Helsingissä, sitä en tiedä. kannattaa tiedustella asiaa. numero sinne on 09 41350510 ja sähköposti sos-keskus@mielenterveysseura.fi

nyt mars syto-hoitoon… hyvää päivää teille Jaana ja Myy ja kaikille muillekin! :)