Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti Vastaa viestiketjuun: Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti

Vastaa viestiketjuun: Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti Vastaa viestiketjuun: Sitkeys eturauhasen suhteen kannatti

#64034
huugo
Participant

Hei olli k,
Porin kaupungin valinnan vapaudesta saat tietoja netistä osoitteesta https://www2.pori.fi/perusturva/oikeudet/potilaanvalinnanvapaus.html .

Erikoislääkärille ja leikkaukseen pääsystä on kerrottu sivustolla oikean reunan palkistossa: Lääkäriltä lähetteen erikoissairaanhoitoon saatuaan, hoitopaikan voi valita mistä tahansa julkisen terveydenhuollon yksiköstä Suomesta. Valinta tehdään yhdessä lääkärin kanssa harkiten. Matkakulut korvataan lähimpään yliopistolliseen sairaalaan. Jos hoitoa ei kuitenkaan ole saatavissa omalla alueella, matkat toiseen sairaanhoitopiiriin korvataan täysimääräisesti. Hoitava sairaanhoitopiiri laskuttaa perusturvaa annetusta hoidosta.

Porista käsin taitaa Tampere olla lähempänä. Hoitopaikka kannattaa valita hoitavan lääkärin kanssa yhdessä.

Kovin erikoisen tulkinnan hyvänlaatuisesta liikakasvusta on sinun urologi tehnyt kun PSA on jo 6.7 . Itselläni työterveyslääkäri passitti PSA 7,4 arvoilla minut heti tarkempiin tutkimuksiin ja sitten alkoi koepalojen otot. Vasta kolmannella näytteenottokerralla kasvain löytyi. Ei se kasvain pieni ollut, oli vain erikoisessa paikassa johon neulat eivät olleet osuneet.

Voi olla sinua hoitaneet lääkärit ovat ottaneet vähän liiankin rauhallisesti mahdollista syöpää tutkittaessa. Syövän löytyminen on kuitenkin monelle meistä aluksi jonkinmoinen shokki.

Onnea sinulle hoidon suunnitteluun.