Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64032
Kirsikka
Participant

Hermopaineesta ja jännityksestä, ennen hoitoja ja leikkausta tai miksei nytkin. Mitenkö kestin? Syksyn muistot alkaa jo haalistua, onneksi. Joku kohtalotoveri sanoi että ei muista jälkikäteen tästä ajasta juuri mitään, aika meni kuin sumussa. Siihen luotan minäkin, että aika tekee tehtävänsä.

Muistan että leikkausta odotellessa join kerran pullon viiniä yksin kotona, se taisi olla ainoita kertoja kun sain kunnolla itkettyä ja raivottua pahaa oloani ja pelkoani. Sitten aloin haalimaan ympärilleni ihmisiä joilla oli samoja kokemuksia erilaisista syövistä. Otin yhteyttä ihan puolituttuihin rohkeasti ja aina sain tukea. Oli sitten aina joku johon ottaa yhteyttä kun alkoi pahin ahdistus hyökätä päälle. Öisinkin aina joku oli messengerissä.
Joiltakin sain lääkerasvoja, peruukin pesuaineita ja muita apuja. Tietty myös arvokkaita vinkkejä mitä on tulossa olon ja hoitojen suhteen. Erään kanssa soviteltiin kymmenen peruukkia joita hän oli tilannut netistä ja hihiteltiin.
Otin välillä melatoniinia ja joskus oxaminin nukahtamiseen tai jos päivällä tuli pakokauhu. Mutta aika vähän loppujen lopuksi.
Kyllä se vertaistuki ja puhuminen tai kirjoittaminen jonkun kanssa oli isoin asia. Ja se että keksii kaikkea kivaa hemmottelua ja puuhaa itselle, milloin on voimia.
Itse aloin leikata tilkkutäkkiin kankaita, vaikka palanen päivässä.

HBO Nordic on ollut kovassa käytössä, Katsomo ja Yle Areenakin.

Kun kuulin tuosta auringon välttelystä, aloin surffailla netissä tutkimassa nättejä uimapukuja. Onneksi on bikineitäkin joissa on yläosa kaulaan asti. Ei tarvitse sentään alkaa burkhaa ostamaan.

Huomenna vika syto. Odotan innolla ja samalla pelkään kun suonet on niin pahassa kunnossa….mutta sitten se vaihe on ohi. Kaapissa on alkoholitonta skumppaa. Jos sitä vaikka posauttaisi huomenna illalla :)

Bluestonttu, eikös sulla ollut kanssa huomenna vika syto? Ootko sattumalta täältä Helsingistä?

  • tätä vastausta muokkasi 4 years, 8 months sitten Kirsikka.