Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64024
Kirsikka
Participant

Nyt on sädehoitosuunnittelussa käyty. 11.4 on sädehoidon simulointi ja tatskaaminen ja seuraavalla viikolla 18.4 alkaa. Kertoja on luvassa 18. Jännittää.
Aikamoinen elämäntyylin muutos tulee reissunaiselle ja auringonpalvojalle. Matkusteltua tuli parhaimmillaan 4-5 kertaa vuodessa, aurinkokohteissa rannoilla useita tunteja päivässä…..
Nyt sitten kuulin että vähintään vuosi (mieluummin enemmän) pitää olla auringossa kaulasta rintojen alle asti verhottuna. Luulin että pelkkä rintojen alueen peittäminen riittää mutta ei. Uimapukuvarasto menee uusiksi!

Turvotusta ja ihan itse hankittujakin kiloja on tullut reippaasti hoitojen aikana. Ihmisillä joilla ei ole ollut tätä, on käsitys että syöpäsairaat ovat langanlaihoja ja oksentavat koko ajan. Tähän olen törmännyt mutta kattia kanssa. Suurin osa tuntemistani kohtalotovereista on lihonut tai pysynyt samoissa mitoissa.
Ostin viikonloppuna käytetyn soutulaitteen ja ajattelin yrittää sillä kohentaa yleiskuntoa keväämmällä. Siitä ei ollut lääkärissä puhetta millainen liikunta on ok sädehoitojen aikana. Voihan se olla että hikoilu ärsyttää ihoa?