Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64013
Kia Kolangio
Participant

terveisiä sytohoidosta,
kaikki sujui jälleen erinomaisesti ja olo on ok, ainakin toistaiseksi. yleensähän huonovointisuus alkaakin mulla viiveellä.
tällä kertaa huonetovereinani oli yksi ensikertalainen ja toinen mies, joka on käynyt hoidoissa peräti kahdeksan vuotta.
viimeisellä oli ties kuinka monta syöpää; keuhkosyöpä, vatsasyöpä ja joku kolmaskin vielä.

Jaanalle: minäkin tein jopa testamentin ja listasin salasanat joka paikkaan kuten pankkiin jne. jotta ne olisivat helposti löydettävissä jos kupsahdan ennen aikojani.
lisäksi kirjoitin ns. toivomuslistan hautajaisiani varten. nämä tapahtuivat sairauden alkuvaiheessa, koin sen silloin tärkeäksi.
mutta nyt oon taas semmoisella mentaliteetilla että höpöhöpö, en aio vielä lähteä täältä vuosiin!
hoidot tehoavat eikä mua ahdista ollenkaan käydä Meilahden hoidoissa. tänäänkin siellä enemmilti puhua pulputettiin tulevasta kesästä ja sen odotuksesta kuin surtiin kohtaloitamme.
sain myös hauskan hatun, mitä vapaehtoiset tekevät potilaille. otin lahjan vastaan vaikken olekaan menettänyt hiuksiani. niitä on siellä tarjolla aina valtava korillinen. hattu on semmoinen fleeskankainen neljäntuulen päähine. oikein mainio.
mutta kerta vielä, toki tajuan pelkosi ja ahdistuksesi.

kunpa saisit tosiaan pian selvyyden asioihin! sitä todella toivon!
siihen asti voimia odotteluun edelleen.
lämpöisin terveisin, K