Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64002
Jaana69
Participant

Hei! Olipa mukava kuulla Kia, että olet saanut hoidoille vastetta. Olin kirjoittanut aiemmin väärin, että levinnyt vatsaonteloon, tarkoitus oli kertoa, että vatsakalvolle on levinnyt. Diagnoosi siis kerrottiin pari viikkoa sitten, mutta maksanäytteestä en ole vielä saanut vastausta eli hoitojakaan ei ole aloitettu. Mulla on muutenkin ollut hyvin kummallinen tämä diagnosointivaihe. Ensin epäiltiin joko paksusuoli- tai munasarjasyöpää. Lopulta kotipaikkakunnan sairaalassa kerrottiin, että on munasarjasyöpä. Muutaman päivän kuluttua ilmoitettiinkin, että Oulussa kuvien perusteella ovat sitä mieltä, että syy olisikin ehkä sappiteissä. Siellä sitten tehtiin magneetti ja MRCP ja tämän perusteella sappitiesyöpä-diagnoosi annettiin. Ihmettelen sitä, että minulla ei ole mitään oireita, mitä tähän sairauteen pitäisi kuulua. Millä oireilla lähdit tutkimuksiin? Miten olet jaksanut hoidot? Henkisesti on ollut aika rankkaa jo parin kuukauden ajan. Diagnooseja annetaan, mutta vieläkään ei ole minkäänlaista patologin varmistusta. Ehkä helpottaa kunhan lopullinen diagnoosi saadaan ja hoidoissa päästään alkuun.

Kaikkea hyvää teille! tv. Jaana