Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64001
Kia Kolangio
Participant

hei Mika ja Jaana! vasta nyt huomasin että kohtalotovereita täällä.
valtavasti voimia Teille kummallekin.
taisin jo kertoa että itse sain diagnoosin joulukuussa 17. kolmen kuukauden sytostaattihoidot takana. sytojen nimi on Gemsiplatiini ja Sisplatiini. olen helsinkiläinen joten saan hoitoja Meilahdessa. onko teillä samannimiset sytot?
nyt tortaina 15.3 sain kuulla että hoidoista on ollut vastetta. oma möykkyni maksassa oli läpimitaltaan peräti 13 cm mutta nyt kaventunut 10 cm. lääkäri piti tätä hyvänä merkkinä, onhan hoitoni vasta alussa. olen siis 56 v, muutoin perusterve.

en ehdi kirjoittaa enempää mutta jatkan myöhemmin.
olisi hienoa saada kuulla enemmän kuulumisianne.
vähän monimutkainen tämä sivusto. harmittaa kun en ole aiemmin löytänyt tekstejänne.

Jaanan kysymykseen: itselläni tauti ei ole levinnyt vatsaonteloon, ei ainakaan sikäli mikäli olen ymmärtänyt oikein. kehkoista löytyi jokin ”löydös”, mutta nyt torstaina siitä ei ollut mitään puhetta, enkä itse muistanut edes kysyä. (?!) olin vain niin onnellinen tuosta että hoidot ovat tehonneet.
entä Mika? oliko Sulla siis myös paksusuolen syöpä ensin?

paljon terveisiä ja tsemppiä! terveisin, Kia