Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63999
Bluestonttu
Participant

Hei Leijona ja muut!

Mukava kuulla, että Leijonan leikkaus meni hyvin, vartijaimusolmuke oli puhdas ja olo on huojentunut. Tosi paljon saatiin aikaiseksi yhdellä leikkauksella, joskin pitkällä. Oikein hyvää toipumista leikkauksesta toivon sinulle, Leijona.

Klikkasin Vanhat keskustelut (Arkisto) – kohtaa jokin aika sitten. Löysin vanhalta keskustelufoorumilta keskustelua kuumeen vaihteluista (Taxotere ja kuume 9.2.2013 ja Onko kokemusta sahaavasta kuumeesta, miten hoidettu? 10.10.2011). Ne voivat kiinnostaa necua ja Kirsikkaa. Ennen leikkausta annettavista hoidoista ja isosta kasvaimesta oli myös keskusteltu (Neoadjuvanttihoidot 23.6.2013 ja Iso rintakasvain 29.12.2013 ). Pohdinnat kiinnostavat ehkä Fairyä. Mielenkiintoinen oli minusta myös keskustelu Missä mennään kesän 2010 sytoilijat 9.11.2013. Siitä saa vähän perspektiiviä, mitä ehkä on edessä, kun hoidoista on kulunut vuosi tai enemmän aikaa. Kipeästä tippakädestä oli myös keskusteltu (Kipeä tiputuskäsi 2.4.2014 ja Verisuonien kovettuminen tiputuksien aikana. Ja käden kipeytymisen 19.1.2014).

Minulla ovat tippakäden tuntemukset jo helpottaneet melko paljon. Jotkut käden ojentelut vielä tuntuvat kiristyksenä. Kaiken kaikkiaan vointi on hyvä. Nyt taidan käydä vähän ulkoilemassa. Ihanaa viikonloppua kaikille!