Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#63997
Tspace
Participant

Hei ! Luin tässä teidän viestejänne. Olette jakaneet paljon keskenänne. Huomio kiinnittyi siihen myös, miten jokaisen tilanne on myös ainutkertainen ja sama syöpätyyppi voi tulla näyttäytyä niin monin tavoin . Myös syto- oireet ilmenee niin moninaisesti. ! On niin ihmeellistä myös kuulla, missä vaiiheeassa ja miten nama tulee esille eri ihmisille. Syopaklinikalla ihmiset ovat myos jotenkin.koskettavan erilaisiusa tilanteissa ja toisaalta kuitenkin myos samassa. Monilla varmasti iso havahdus ja kosketus siihen. Ettei asiat pysy samanlaisina. Kaikki me sairastumme ja kuolemme joskus. Emme vaan tiedä takalleen milloin se tapahtuu !

Minulla alkoi tosi yhtäkkisesti oireet verenvuotoa ja kova kipu. Olin tosin käynut 1. 5 sitten colonoskopiassa, kun tajusin, ettäsuvussni on enemmnkin suolistosyöpää. Isoitini kuoli 48ä9 vuotiaana . Äiti sairastui 2 vuotta sittten ja voi nyt hyvin. Isä kuoli 2 vuotta sitten. Tutkimus ei löytynyt muuta
Selityysta epämääräisille vatsa oireille ärtynyt suolisto-oireyäyhtymå. Sanottiin, että seuraava tutkilus 10 vuoden päästä.

Akuutti kipu vei.minut pikana gynekologille, joka säikähti ja teki kiireellisen lähetteen naistenklinkalle. Kysyi myös, että.onhsn minulla tukea ja voin myös tosi ” pahoista” asioista.. Sen jälkeen kaikk eteni kuin juna.. Kun olin leikattavana, olli vielä epåtietoisiuutta. Onko kyse munasarjasyövästä vai suolistosyövästä. Leikkaupöydän pikanäyte vahvisti umpilisäkkkeestä lähtevän syövän, joka invasiivinen operaatio.meni hyvin kolmen kirugin toimesta ja toipuminenkin .Kalvava oli epätietoisuus makssta, koska sielläkin näytti olevan epäselvyyttä.

Onkologin ensimminenkäynti oli karua kuultavaa. Tuo Jannenllekin välitetty luse, että tilanne ei ole parannettavissa ja hoidossa keskitytään taudin etenemisen jarruttamiseen.. Makasta löytyi 10 kasvainta ! Imusolmukkeisiin ei ole kuitenkaan ole näytänyr leviävn. Ja leiklauksen toipumisen välillä pahenemista oli ehtinyt tapahtua selkeästi.

Jotenkin minusta tuntuu, että onkolgeilla on vahva ammattietiikka, ei haluta herättä ” false hope” !ä- Väärää toiveikkuuutta. Noh nyt sairaudenetenemistä jarrutetaan sytoilla ja siedän hoitoja, vaikka ei ole helppoa ! Kylmaoireet, veriarvojen aleneminen ja kuvottavat oireeet.

Itse pohdin tällä hetkella ehka enitensita
Että haluan keskittyä tähån hetkeen täysillå ! Minulka on erittain hyvia ystaviä, joille voin jaka.a He haluvat jotenkin luoda vahvasti positiivista kuvaa paranemisesta. Huomaan itse kokevani tällä hetkellä tärkeänå, etten.luo visioita tulevaisuuteen vaan enmänkin olisi avoin eri vaihtoehtoille, mutta en oukein haluaisi käyttäää energiaani tulevaisuudeniettimiseen. Näen kyllä unia syövästä makssassa. Joskys se esiintyy kuvana keltaisista kuoriaisra, jolla elävät jalat. Jotenkin kuva siitä, ,että ne vousi kotiloitua tyhjksi kuoreksi. Tälläisia unia joskus näen. Kuitenkin vapauttavinta tuntuu olevan, ettei luo touveita eikä myöskaan pelkoja jos ja kun niitä ajatuksia aina tulee. Niin antaa niiden olla, hyvksyt ne , mutta ei jää kiinni van vapauttaa ne! Ei helpooa, mutta kun siinnä hetkittäin onnistun tunnen onnelisuutta ja vapautta

Sairauslomalle jaaminen oli vaikeaa ja kapinoij n ensin, mutta nyt ymmarran, etta se on tassa tilanteessa myos vapauttavaa, kun ei.ole pakkoa asioita Taloustilanne tmuuttui radikaalistui mutta jotenkin se tuntuu niin hyvin toissijaiselta !

Kiitos teille jakamisesta ja kiitos että sain Jakaa,!!