Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63996
Leijona
Participant

Hei vaan kaikille!
Niin se odottavan aika vain kului ja nyt on leikkaus tehty, toipuminen on jo hyvässä vauhdissa vaikka kaikki tapahtuu kuin hidastetussa filmissä :) Minä tosiaan sain jo heti uuden rinnan menetetyn tilalle. Operaationa oli siis ihoa säästävä koko rinnan poisto ja uuden rinnan rakentaminen vatsamakkarasta. Vartiaimusolmuke oli puhdas joten kainalokin säästyi.
Leikkaus on vaativa ja pitkä, taisi kestää kohdallani lähes 10 tuntia mutta ainakin vielä olen todella tyytyväinen, että hommaan lähdin. Tähän asti kaikki on mennyt loistavasti. En kuitenkaan halua antaa vaikutelmaa, että tämä olisi ihan pikkujuttu ja jokaisen on varmasti syytä miettiä lääkäreiden kanssa mikä on kenellekin paras ratkaisu.
Jossain hetkessä ajattelin, että voisin säästyä sytostaateilta mutta niitä ilmeisesti on kuitenkin luvassa. Säteilyä ilmeisesti kuitenkin vältyn. No, nämäkin selviää sitten aikanaan. Kummallisesti se olo vain helpotuu kun rupeaa tapahtumaan ihan konkreettisia asioita, epätietoisuus ja odottaminen on ehdottomasti ainakin tähän asti ollut se vaikein rasti.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Yritetään pitää lippu korkealla 😃

Leijona