Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63992
Kirsikka
Participant

Nyt kuumeillaan vuorostaan täällä :( Perjantaina tulee kaksi vkoa ceffistä. Käsisärky senkus jatkuu ja nyt sain syöpähoitajan soiton. Jännää kun jokainen saa vähän erilaisia ohjeita. Jos muistan oikein, niin jollekin täällä sanottiin kun kuume oli alle 38 että ota buranaa ja lepää?
Mulle sanottiin että lopeta lääkkeiden syönti että nähdään nouseeko kuume siihen asti ja sitten menet sairaalaan……viime yönä en sitten nukkunut säryn takia.
Eipä tosin noussut myöskään kuume.
Kuumeen syytä yritettiin miettiä puhelimessa. Tulehdus? Mutta ei kai sitten sekään koska kädessä ei ole muuta kuin lievä turvotus. Flunssa? Ei ole mitään muita oireita siihen viittaamassa.
Nyt aloin ihan itse napsia taas lääkettä koska särky tekee muuten hulluksi. Ja hirudoid fortea.

Hoitaja neuvoi että jos kuume nousee niin sairaalaan. Mutta jos ei nouse mutta muuten olo pahenee tms. niin työterveys tai terveyskeskus. Tuli vähän sellainen olo että mitä ne osaavat tehdä, no ehkä ottaa tulehdusarvot tms. mutta luulisi että paras asiantuntemus on siellä syöpäosastolla…..äh!

Tervetuloa Fairy minunkin puolestani! Ei kannata säikähtää kasvaimen kokoa. Syöpiä on niin monia eri tyyppejä että ei se koko välttämättä ratkaise. Lääkärit eivät yleensä anna mitään ennusteita. Itselläni oli kolmoisnegatiivinen rintasyöpä, gradus 3 eli ärhäkkä. Lääkäri sanoi että positiivista on että imusolmukkeet olivat puhtaat eli kasvain ei todennäköisesti ole levinnyt mihinkään. Leikkauksen jälkeen vasta saadaan se kaikki tieto kasvaimesta, tarkka tyyppi. Eli ei kannata miettiä vielä ja murehtia liikaa. Niin joo, mietinhän se minä viime syksynä itsekin….tuntui että pahin aika oli leikkauksen odottaminen. Nyt on sitten fyysisesti epämukavaa nuo hoidot mutta henkinen jännitys oli kyllä silloin pahin.
Positiivista sinulla on ainakin se jos aloitetaan sytoilla että ei tarvitse odotella leikkausta miettimällä että kasvaako se sillä aikaa. Sytot taatusti alkavat heti nitistää sitä pirulaista hengiltä! Tsemppiä!

  • tätä vastausta muokkasi 3 years, 8 months sitten Kirsikka.