Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63940
Kirsikka
Participant

Necu, minä täällä myös suunnittelen taas hiusten ajelua. Sänki on taas mutta niin paljon kaljuja länttejä….kysyin hoitajalta koska kannattaa alkaa antaa kasvaa. Sanoi että kaksi viikkoa viimeisistä hoidoista kantsii vielä ajaa vikan kerran. Kuolleet karvat kuulemma irtoaa ja kasvaa tasaisemmin ja vahvistuu :) Peruukkeja en jaksa pitää mutta pipoja on tullut hamstrattua ja kesäksi turbaaneja.
Samalla lailla täällä henkeen käy liikunta ja väsyn. Nyt vkonloppuna kortisonin voimin kävelin vähän. Urheilemaan ei vielä kannata, ei se varmaan sydänkään tykkää hyvää. Taisi niissä syöpis-ohjeissakin olla että kevyt liikunta ok mutta ei mitään hikiliikuntaa tai sykettä nostavaa.

Nukkumiseen oon kokeillut melatoniinia oisko 3 mg lääkäristä saatua ja satunnaisesti opamox rauhoittavan jos ei melatoniini riitä. Mutta nyt on kyllä väsyttänyt aika tehokkaasti. Ja kun oon sairaslomalla niin olen ajatellut että nukun kun nukuttaa, jos ei yöllä uni tule niin sitten varmaan päivällä.

Nyt olen ottanut Primperania kerran päivässä ja välttynyt aika hyvin kuvotukselta. Ruokakin maistuu paremmin. Ei se Akynzeo yksinään vienyt sitä kokonaan pois.

Pitää selvitellä noita päivystykseen liittyviä kommelluksia ja varmistaa sydänasiat kunhan tässä toinnun.

Kivaa viikkoa, kyllä tämä tästä taas…..

  • tätä vastausta muokkasi 3 years, 9 months sitten Kirsikka.