Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#63932
Kaapo
Participant

Tervehdys kaikille!
Lueskelin taas näitä juttuja ja alkoi ihmetyttään Eegonin maininta, että urologi totesi, että väärät lihakset käytössä ja silti laittoi jonoon korjausleikkaukseen?
Eikö urologin olisi ollut parempi siinä tilanteessa kädestä pitäen neuvoa ne oikeat lihakset? (Taitaa leikkaus tosin olla vielä edessäpäinkin.) Mielenkiintoista olisi kuulla siitä mitä tehtiin ja kuinka se onnistui. Luulen itsellänikin olevan väärät lihakset käytössä vaikka huomattavaa edistystä onkin tapahtunut. Luulisi kuitenkin, että jos oppii käyttämään juuri niitä oikeita tarvittavia lihaksia, niin homma pitäisi olla hallinnassa varsin pian eikä silloin mitään leikkaushoitoja enää tarvita.

Toinen asia, mikä kiinnostaa on tuo pistoshoito. Minua myös on kauhistuttanut sen ajatuskin. Lisäksi vielä se, että erektio saattaa kestää liian kauan ja sen takia pitäisi vielä mennä ensiapuun saadakseen sen poistettua!!

Googlailujeni mukaan Caverject aiheuttaa kuulema kivuliaan olon joillekin. Uudempi on Invicorp niminen. Oliko sinulla tämä jälkimmäinen?
Kuinka kauan erektio kesti sen avulla ja oliko kivulias?

Millaisia kokemuksia muilla on pistoshoidosta?