Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63931
Kirsikka
Participant

Täällä ollaan tokasta ceffistä kotiutuneena, just ja just saatiin arvoot silleen että annettiin hoito. Silmät luppaa koko ajan ja väsyttäää….ihan humalainen olo.

Kulutin aikaa labran ja hoidon välissä sairaalan kahvilassa. Tapasin samoissa hoidoissa käyvän naisen jonka kanssa juteltiin pitkään. Ja satuttiin samaan hoitohuoneeseenkin taas jatkamaan tarinaa. Sain niin huolestuttavia tietoja että en oikein tiedä miten pitäisi suhtautua.
Olen maininnut muistaakseni että mulla oli kauhukokemus niitten sytotabujen kanssa ja päädyin su-ti joulukuussa päivystävän eristyskoppiin. Luulin kuolevani niihin rintakipuihin. Mua ei varsinaisesti hoidettu, alussa otettiin sydänfilmi ja sanottiin että tässä on jotain pientä että on jäätävä sinne. Tabuja piti jatkaa vaikka ohjeessa käsketään lopettaa. Useaan otteeseen sanottiin että ei me oikein osata sulle mitään tehdä, et kuulu tänne vaan syöpikselle. Yrittivät saada petipaikkaa sinne ja välillä löytyikin. Sitten se meni aina ohi koska eivät siirtäneet ajoissa.

Sydänpiuhat oli monitorissa maanantaihin asti, välillä osa irtoillen. Maanantaina illalla sitten oksentaessa lähti monta irti ja hoitaja sanoi että ota loputkin. Et sä noita enää tartte. Oksensin siis syöpälääkkeet ja olin ihan naama harmaana. Myös se rintakipu vaan paheni ja paheni. Samaan syssyyn hoitaja sanoi että ne lääkkeet pitää lopettaa, tieto tästä oli tullut jo aiemmin, ei sanonut koska. Mutta kuulemma se ei ollut tullut perille asti se tieto. Missään vaiheessa mun tilan pahenemisen jälkeen ei otettu enää sydänfilmiä, tuon oksentelun jne.

Nyt sitten saan kuulla että itseäni 10 v. nuorempi ihminen sai sydärin ja vain rintakipu oli oireena…sainko minäkin? Vai oonko vaan hysteerinen?
Omalla taustalla on hyperkolesterolemia eli suurempi alttius saada sydänkohtaus sukurasitteiden vuoksi. Se oli seurannassa ja tutkimukset jäivät tämän sairauden vuoksi. Auuuuh! Pelottavaa.

Syöpiksellä lääkäri antoi palautetta sinne päivytykseen päin maanantaina, siksi ettei kelleen toiselle kävisi näin. Mutta siinä vaiheessa en osannut puhua tästä sydänjutusta koska kuulin vasta tänään millaisia oireita sydärissä on. Ja säikähdin!
Laitan varmaan meiliä maanantaina sairaalaan ja kysyn oisko mahdollista tsekata sydän niin näkyisi onko siellä tapahtunut jotakin silloin. Kaipa ne näkyvät vielä aikojen päästä.

Tämmöistä täällä, pötköttelen tässä ja odotan koska sammun zzzzzzzzz