Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63881
Tuikku
Participant

Iltaa :)

Mulla oli tänään syto nro 2. Meni varsin kivasti taas, ei ongelmia.
Viime yön tosin piehtaroin omassa hiessäni, kun iltakortisonit alkoivat potkia…
Pyysin että lääkäri kirjoittaisi mulle Imovanea, ettei tulisi edellisen kaltaista valvomisputkea, joka taas potkaisi sen 24/7 migreenin pääälle… Otin myös asiakseni juoda tällä kertaa paljon vettä, 3 litraa päivässä. Aion myös hyökätä ummetusta vastaan heti ensi metreillä ja vatsansuojalääkket aloitin aamulla näräsystä vastaan. Tavallaan nyt helpompaa, kun tietää mitä on tulossa vastaan, osaa valmistautua :)
Saan myös jatkaa kortisonia pari päivää pienentäen annosta, kun murehdin perjantaista konserttia, johon ostin liput jo syyskuussa. Perjantai oli viimeksikin jo aika kova päivä… Tämä asteittain kortisonin laskeminen voisi vähän siirtää sitä.

Noista vaihdevuosista, mä oon 44-vuotias ja viiden vuoden hormonihoito edessä… Lääkäri sanoi, että jos menkat jatkuu vielä sytojen jälkeen, niin munasarjat pitää ”hiljentää” piikittämällä. Itse ehdotin sitten, että eiköhän tempaista koko munasarjat veks samoilla lämpimillä. Ensin lääkäri vähän takelteli, mutta kirjoitti sitten määräyksen, sytöjen jälkeen munasarjojen poisto tähystyksellä.
Mummotautia odotellessa siis :D
-t

Ps Löysin parin mutkan kautta facebookista ryhmän Rinnakkain, se on rintasyöpäpotilaille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Siellä on vähän vilkkaampaa kuin täällä, päivittäin paljon asiaa. Käykää liittymässä, jos ette jo oo :)