Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63880
Kirsikka
Participant

Tervetuloa Leijona :) Näin gradus 3 ja triplanegasyövän saaneena, tuo sun kuulostaa tosi kiltiltä versiolta. Gradus ykkönen on vähiten ärhäkin ja kuulemma nuo vahvasti hormoneihin reagoivat, myös reagoivat hoitoihin tosi hyvin. Ja se että saat uuden rinnan samalla, tosi hieno homma!

Kävin tänään lääkärissä, piti olla sädehoidon suunnittelu mutta ei sitten ollutkaan…pöh. Lääkäri sanoi että tämä oli nyt tälläinen tavallinen käynti kun hän sai kuulla ettei hän enää tee suunnitteluja. Sieltä sädehoitoyksiköstä tulee kutsu kirjallisena. Arviolta alkaa huhtikuun puolessa välissä ja kestääkin ehkä vaan kolme viikkoa kuuden sijaan koska imusolmuke oli puhdas.
Ja sain vahvistuksen sille että kyllä ne nyt sitten vaihdevuodet perhana ovat ja pysyvät…..juuri täytin 46 v. Kiitos sytojen.
Ja Mary, kysyin onko niihin jotain lääkettä mitä me syöpäpotilaatkin saamme käyttää. Sanoi että jos pahenee ja kärsin niistä kovin, on olemassa joku ns. mielialalääke jota käytetään näihin. Toimii siis kuumiin aaltoihinkin, kysyin koska kuulosti niin hassulta. Lääkkeen nimeä en tietenkään muista.