Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#63872
Myy79
Participant

Hei Kia!

Kiitos myötätunnostasi! Itse ajattelen, että kun antaa muille jakamalla omaa kokemustaan niin sitä myös itse saa siitä paljon hyvää ja näinhän se onkin. Täällä on saanut tuiki tuntemattomilta hyvää vertaistukea kuten nyt sinultakin.

Kyllä sitä tosiaan on itse miettinyt omaa arvoaan naisena ilman biologista lasta. Se mahdollisuushan meni lopullisesti kohdunpoiston myötä. Itse olen kanssasi samaa mieltä, että on näköalatonta sivistymättömyyttä nähdä, että vain äitiys tekee naisesta kokonaisen ja naisen. Näin olen nyt itsekin alkanut ajattelemaan. Paljon on henkisesti keskenkasvuisia ihmisiä, joilla on lapsia. Itse olen nyt ajatellut, että oma arvoni ei voi olla riippuvainen ulkopuolisista tekijöistä. Riitän juuri tällaisena kuin olen. Lapsen kanssa tai ilman. Itse olen ajatellut, että olennaista on miten koen elämäni merkityksellisyyden ja elänkö hyvän elämän ilman lasta. Mistä asioista merkityksellinen elämäni koostuu?

Mahtava idea. Tehdään niin, että naistenpäivänä 8.3 ostetaan molemmat kukkakimput itsellemme oman naiseutemme kunniaksi! Hyvä me!