Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#63862
ronja
Participant

Hei taas,
Olen sairastanut 3 kk ja joutunut olemaan erittäin aktiivinen itse, jotta hoitoni olisi edes jotenkin edennyt. Pompottelua. Välillä mua körrättiin ambulanssilla 2 sairaalan välillä ja kummassakin sairaalassa oli eri käsitys hoidosta yksityiskohtiin menemättä. Itseasiassa koko diagnoosia en olisi saanut ellen olisi itse perään soitellut. Vasta sitten kun pääsin syöpäpkl ja sain man lääkärin ja hoitajan ovat
asiat sujuneet ja heiltä olen vastauksia saanut. Golosskopiakin epäonnistui ja sitä ei uusittu vaikka eteen tuli este ?

Olen menossa nyt isompaan leikkaukseen. Tietoa ei ole kuinka pitkällä tauti on kun ei kuulemma nyt tutkita kun on sytot menossa. Toisaalta ne sytot eivät ole mulle sopineet. On annettu pienempiä annoksia ja hoitojen väliä siirrelty jne. Nyt painostuksesta jätetään 1 hoito väkiin ja leikataan. Olen todellakin löysässä hirressä. Kavain markkeriakaan ei ole otettu kuin sitten 3 kk sitten.

Syöpien hoito varmaan parantuisi jos hoidettaisiin tehokkaammin ja diagnoosi tehtäisiin ajoissa. Uskon ettei sote tuo tähän pompotukseen helpotusta. Lakuja paasaa joka postissa ja sytotkin maksan itse kun mulla on kelan mukaan väärä syöpä. Se tästä hyvinvointiyhteiskunnasta. Viedään todellakin kaikki terveys, työkyky ja heitetään roskakoriin rahattomana.

Omalta osaltani vaadin hoitoa loppuun asti ja tutkimuksia vaikka välillä tulee todella karuja vastauksia lääkäreiltä
Onko muilla samanlaisia kokemuksia. Kuinka homma on hoitunut? ( Toivottavasti tätä kirjoitusta ei sensuuri poista)