Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#63861
Myy79
Participant

Hei kaikki!

Kia, mukava kuulla, että olet päässyt alkoholiongelmasta, joka ihan oikeasti voi ajaa ihmisen vaikka kuolemaan. Todella vakava juttu siis. Kyllä itsekin jo odotan kevättä ja sitä, että saa pukea vähemmän vaatteita päälle. Toki talvipakkanen ja lumikinoksetkin ovat ihania ja jos sukset olisivat kunnossa niin hiihtäminenhän on aivan mahtavaa puuhaa. Itse rakastan Suomessa vuodenaikojen vaihtelua :)

Mulla oli viikolla kolmas kontrolli hoitojen jälkeen ja kaikki sairauden osalta ok. Toki kehoni tietää, että tavallaan kaikki ei ole ihan ok. Multahan syöpä vei kohdun ja munasarjat 37- vuotiaana. Kyllä sitä lääkärillekin itki sitä, että on tuntunut todella pahalta kohdata tämä syöpä vain 37- vuotiaana. Se on kyllä jännä juttu, miten kehossa vaan on jotenkin tyhjä olo noiden elimien poiston jälkeen. Kyllä sitä kokee naisena menettäneensä tietyllä tavalla jotain. Toki naisena oleminen on paljon muutakin, mutta kuitenkin kurja juttu kaiken kaikkiaan. Ajan kanssa tästä kuitenkin varmasti selvitään vaikka kipeää tekeekin.

Mulla toi yritysidea on pikku hiljaa kypsynyt ja olenkin tässä kokeillut tehdä erilaisia juttuja ja katson, mikä olisi paras ratkaisu lopulliseksi tuotteeksi. Olen siis miettinyt käsityöläisyyttä yrittäjyytenä.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!