Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#63844
Kirsikka
Participant

Mary, älä jännitä sitä ceffiä liikaa. Pelkäsin itse kamalasti, varustauduin hankkimalla ämpärin että on isompi osumatarkkuus kuin oksentaa pesuvatiin. Ja kertaakaan en ole oksentanut ja nyt tulee ylihuomenna 2 vkoa hoidosta. Ärsyttävästi nuo hoidot aina aamuvarhain ja en oikein pysty syömään vaikka kuulemma täytyy. Se vähentää huonovointisuuden riskiä. Taisin syödä jugurtin kortisonien kanssa. Kaveri neuvoi muuten piilottamaan kortisonit esim. turkkilaiseen jogurttiin lusikassa, ei siten vahingossa maista miltä ne maistuu…..kuulemma hirveiltä. Hoidon aikana söin yhden myslipatukan ja hoidon jälkeen ennen kotiinlähtöä jonkun Lidlin proteiinipirtelön. Kotiin kun pääsin niin sammuin aika pian ja heräsin kolmen tunnin päästä! Enkä ole yhtään päikkäri-ihmisiä. Lievästi etovaa oloa oli muutaman pvn. Vähän kuin olisi krapulassa tai raskaana. Mutta kun muistin syödä usein ja vähän kerrallaan, ei se pahentunut siitä oksenteluksi. Ja ei kannata rasittaa itseään liikaa ettei syke nouse. Se teki myös heti vähän huonomman olon. Makuaisti muuttui tämän hoidon myötä, kaikki maistui välillä omituiselle. Kitkerälle? Niin ja vatsan tuo hoito veti ihan tukkoon mulla ainakin.

Syöpähoitsu sanoi että kahden vkon kohdilla on valkosolut ceffin jälkeen alimmillaan. Siitäköhän johtuu että on alkanut huimata jos yritän ulkoilla vähän pidempiä kuin kilometrin pätkiä? Ja sydän läpättelee monta kertaa päivässä vaikka en tekisi yhtään mitään.

Eli osta kotiin jotain kivoja pikkusuolaisia juttuja, ulkoile jos mahdollista raittiissa ilmassa mutta älä rasitu liikaa. Käsilaukussa kantsii pitää jotain suolaista sekä juotavaa jos etova olo tai heikotus iskee. Näillä olen pärjännyt. Mutta doketakseliin verrattuna, ei tämä ainakaan itselleni ollut niin paha.