Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#63813
Hanne17
Participant

Hei,

Kiitos Myy viesteistä. Sairaus on totisesti monisyinen asia, tekee hyvää pohtia sitä yhdessä samanlaisia kokeneiden kanssa.

Käytännön asiaa: sain eilen kutsun toiselle seurantakäynnilleni. Aika on jo maanantai 19.2. Tiukkoja aikatauluja, onneksi saan soviteltua, myös verikokeen, joka tuetysti pitää olla hyvissä ajoin. Millä aikataululla teidän muiden kutsut tulee?
Kirje oli päivätty 9.2. eli perjantaina, kuoreen oli kirjoitettu ”Pikakirje”, sen oli joku viivannut yli, mutta onneksi sentään tuli maanantaina perille, niin ehdin säätää nämä kalenteriin.
Iski vainoharhainen ajatus, kun kutsu oli lähtenyt päivää sen jälkeen kun työtetveyshuollossa valittelin kremppoja, hengitystieoireiden selitykseksi löytyi poskiontelontulehdus, mutta oikean pohkeen kipuihin ei löytynyt selitystä. Veriarvot tsekattiin hyytymäjuttujen varalle, ja laskimot tsekattiin ultraäänellä.

Oikeasti kyse lie sattumasta, taisi kutsu viimeksikin tulla tiukalla aikataululla, ja helmikuussa seurantakäynnin pitikin olla. Mutta mieli laukkaa mulla heti kun saa polttoainetta.

Miten muut näitä seurantakäyntejä oottelette, pysyykö mieli tyynenä?