Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#63740
Salamatkustaja
Participant

Hei kaikki ja erityisesti ronja, uusi palstalainen, ja Hanne17, jonka viisasta tekstiä lukiessa tulevat melkein kyyneleet silmiin. Kiitos kauniista ja kannustavista sanoistasi. Niissä on paljon hyvää meille kaikille erilaisten syöpien kanssa painiskeleville.
Minun paksusuolensyöpäni on hallinnassa, ellei jopa poissa. Seurata tietenkin pitää vielä kolme ja puoli vuotta saadakseni viisi puhdasta vuotta täyteen. Tosin onkologini on jo sanonut, että loppu elämän käyn jonkinlaisissa testeissä, ainakin kolonoskopiassa, tosin harvemmin. Hyvä niin. Espanjan julkinen sairaanhoito on ensiluokkaista.
Minä kärvistelen taas munuaiskivien kanssa, mutta syövän jälkeen ’rakastan’ niitä! Olen niin onnellinen, kun kipujen syyksi löytyy jotain muut, kuin syöpä. Niin kuin aikaisemmin olen kirjoittanut, joka ikinen kolotus huolestuttaa nykyään. Onko jotain vakavampaa? Voiko syöpä kuitenkin uusiutua ja näin nopeasti? …
Minun kuuden kuukauden väliset kontrollini ovat taas huhtikuussa. Tosin käyn lähes saman patterin läpi testejä jo maaliskuussa näiden munuaiskivieni takia, joten infoa saan sisuksistani jo piakkoin. :)
Mukavaa helmikuuta ja tsemppiä kaikille kaikkiin mahdollisiin koitoksiin! Kevät tulee ennemmin tai myöhemmin.