Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#63721
ronja
Participant

Kiitos Hanne 17 kannustavasta viestistä

Osuit juuri niin naulan kantaan kuin vain voi. Odotan itseltäni jo nyt sopeutumista, vaikka olen vasta juuri sairastunut ja peloittaa aivan kauheasti.
En ole salaillut sairastumistani (en ole vaan jaksanut) vaan ollut avoin kun on kysytty. En tiedä onko se hyvä vai huono asia. Jää nähtäväsi. Itse sitä on tullut laittaneeksi jonkunlaisen syöpäleiman otsaansa ymmärtämättä edes vielä edes täysin mitä se tarkoittaa.

Kirjoittaminen näistä asioista on yllättävän vaikeaa. Nämä pari kuukautta ovat olleet todella rankkoja aikoja niin fyysisesti kun psyykkisesti. Tällä hetkellä vointi on kohtalainen. Olen jo jaksanut käydä ulkona kävelemässä parina päivänä saattajan kanssa. Menen tänäänkin. Ongelmana minulla on että hengästyn helposti ja tulee huimausta. Pitäisi saada istua välillä. Eteenpäin pikkuhiljaa yritän ja siihen satsaan. Nyt suunnittelen päivän kävelylenkin pituutta. Jaksankohan yhtään enemmän kuin eilen vai menisikö 2 kertaa saman lenkin ? Tässä on tapahtunut iso muutos ennen sairastumista olleeseen elämääni. Matto vedettiin alta sanalla sanoen täydellisesti. En edes tajua vielä kaikkea koska tuo kipu on hallinnut minua niin voimakkaasti tähän asti ja pää on ollut pyörryksissä voimakkaan kipulääkkeen takia.
Nyt kipu on hallinnassa ja lääkitystä on purettu siltä osin. Nyt taitaa olla aika etsiä sitä keskusteluapua

Tuosta capesitapitapiinista tuli tosiaan rajut sydänoireet ja sydänfilmiin infarktimuutokset.
(Korvaavan lääkkeen joudun maksamaan itse koska KELA ei anna siitä tähän minun paksusuolensyöpääni edes peruskorvattavuutta. Hintaa tulee 750 € . Muitakin halvempia olisi lääkärin mielestä ollut mutta ne eivät olisi olleet niin hyviä. Jos minulla olisi mahalaukun syöpä olisin saanut kelakorvauksen. )No mutta, vaikka tämä vie talouteni kuralle niin en jää sitä itkemään koska se ei vie kuin lisää voimia ja niitä tarvitsen muualle. Uusi tbl sopii ja sillä nyt mennään +se oksaplatina vai joku sellainen ? 3 viikon välein.

Voimia teille kaikille ja paljon hyviä hetkiä