Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#63611
ronja
Participant

Hei,
Olen seurannut näitä keskusteluja sairastuttuani pari kuukautta sitten. Olen siis uusi täällä.

Kohdallani on on parin kuukauden aikana tapahtunut paljon. Vatsakipujen takia lääkäriin ja leikkaukseen. Tuli keuhkoembolia ja vielä perään syöpädiagnoosi.
Sytostaateista capesitapiini tbl ei sopinut ja se vaihdettiin toiseen. Kiinnostaisi tietää onko muita joille ko. lääke ei sopinut.

Tänään alkoi taukoviikko ja sitten vielä 2 sytostaattikuuria ennen isoa paksusuolen leikkausta. Olen onnekas kun etäpesäkkeitä ei ole löytynyt. Hoitolinjani on parantava, sanoi lääkäri.

En ole sopeutunut tähän tilanteeseen mitenkään. Meni työkyky ja terveys samantien. Hyvä kun olen selvinnyt hengissä niistä eri komplikaatioista mitä minulle on tullut tämän 2kk aikana. Olen tolkuttoman väsynyt ja en jaksa juurikaan mitään. En ole uskaltanut ajatella miten tästä eteenpäin. Menen päivää kerralla ja yritän jotenkin jaksaa. Lääkkeitä on niin paljon ja en ole siihenkään tottunut.

Nämä teidän kirjoitukset tänne palstalle on antanut minulle toivoa ja uskoa. Nyt rohkaistuin jo itsekin kirjoittamaan vaikka en niin uskonut tapahtuvan vielä kuukausi sitten.