Siirry suoraan sisältöön

Kysymyksiä ja vastauksia koronasta

Lue vastauksia syöpäpotilaiden yleisimpiin kysymyksiin koronasta ja syöpähoidoista.

Etusivu Keskustelufoorumi Voteliini

Voteliini

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Vatsaontelontakaisen tilan kasvain #66469

  Voteliini
  Participant

  Lääkäri soitteli ja he ovat päätyneet tekemään minulle tarkempia tutkimuksia. Mahalaukku ja paksusuoli tähystetään ehkä niistä sitten jotain selviäisi. Toki toivon ettei sieltä löytyisi mitään. Odottelen nyt sitten niihin tutkimuksiin kutsua. Täytyy sanoa et odottavan aika on pitkä….

  in reply to: Vatsaontelontakaisen tilan kasvain #66452

  Voteliini
  Participant

  Maya, lääkäri soitti ja kertoi radiologin tulkinneen imusolmukkeet pienentyneiksi. Eli ilmeisesti ne kasvainepäilyt ovat sitten olleet reaktiiviset imusolmukkeet, mutta että he vielä käsittelevät asiaani yhteisessä kokouksessa joka oli eilen. Tänään lääkäri sitten taas soittelee mihin päätökseen he ovat tulleet… Taas vähän jännittynyt olotila mitä on odotettavissa…

  in reply to: Vatsaontelontakaisen tilan kasvain #66391

  Voteliini
  Participant

  Löytyy siis kohtalotoveri Maya.. Kävin viime viikolla TT-kuvauksissa ja tänään lääkäri soittelee onko siellä mitään kasvamista tapahtunut vai ei. Aiemmasta kuvauksesta oli toinen röntgenlääkäri epäillyt että kyseessä olis reaktiiviset imusolmukkeet mitkä kuvassa näkyneet. No tänäähän siihenkin ehkä sitten tulisi selvyyttä koska tyräleikkauksesta on jo 8 kk kulunut. Nyt jännittää tosi paljon mitä lääkäri kertoo… Edellisellä kerralla en oikein osannut mitään kyselläkään kun tämä kaikki tuli niinkuin märkä rätti kasvoihin. Sinulle Maya toivon voimia eteenpäin taistelussasi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)