Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi tipi30

tipi30

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #68913
  tipi30
  Participant

  Kukkis, kiitos vinkistä Facebookin triplanegatiiviset ryhmästä👍

  Mulla ei yhdistelmä doke/karboplatiini toiminut, 2:n jälkeen vaihdettiin AC, kun kasvain ei ollut pienentynyt ollenkaan. Nyt siis 4krt AC kahden viikon välein. Ensimmäinen oli tänään, nyt odottelen mielenkiinnolla mitä sivuvaikutuksia tästä tulee. Akynzeo on toiminut hyvin aiemmin.

  Ikävin sivuvaikutus on itsellä ollut jalkojen turpoaminen varsinkin istumisen jälkeen. Töiden teko hankaloitui, kun pitäisi saada olla makuulla jalat ylhäällä. Lääkäri määräsi nesteenpoistolääkettä, saa nähdä auttaisiko tämä.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #68709
  tipi30
  Participant

  Hei,
  olen oman syöpäpolkuni alussa, toinen sytostaatti takana yhdistelmänä doke+karboplatiini. Tätä yhdistelmää 6 krt, sitten vielä kahden viikon välein 2-4 krs jotain toista, minkä nimeä en muista. Seuraavan kerran muistiinpanovälineet mukaan lääkärin vastaanotolle….

  Toisessa rinnassa syöpäkasvain,kolmoisnegatiivinen, gr3. Kahdessa imusolmukkeessa näkyi paksuuntumaa. Leikkaus sytostaattien jälkeen.

  Toistaiseksi sivuoireet suht pieniä, eka viikko sytostaatin jälkeen särkyä Neulasta-piikin jälkeen, väsymystä, nenän limakalvojen kuivumista, makuaistin heikentymistä ja toki hiusten lähtö. Lääkäri sanoi, että ensimmäisen sytostaatin jälkeen olo yleensä pahimmillaan, kun keho taistelee myrkkyjä vastaan. Toisen tiputuksen jälkeen olo oli ainakin hieman parempi.

  Lähipiirissä ei ole ollut syöpää, eli täältä olen saanut hyödyllistä tietoa mitä mahdollisesti edessä👍

  Löytyisikö täältä samankaltaisen diagnoosin saanutta?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)