Siirry suoraan sisältöön

Sisa

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #73456
  Sisa
  Participant

  Toinen doke-kerta oli helpompi kuin ensimmäinen, muttei tämäkään helppoa ole! Minusta on outoa, miten käytännöt vaihtelevat eri sairaanhoitopiirien välillä, esim. valkosolupiikkejä ei kaikkialla määrätä. Aion jättää omani pois kolmannesta tiputuksesta alkaen, sillä kivut ovat niin suuret ja vahvat särkylääkkeet tekevät vain pöpperöiseksi. Mutta kyllä tässä nyt muuten sinnitellään koko homma läpi. Paino alkaa pudota, kun ruoka ei maistu. Eipä maistuisi skumppakaan, joten hyvä jos sulle Kat maistuu :).

  in reply to: RINTASYÖPÄ #73437
  Sisa
  Participant

  Kat, onpa ikävä tilanne kotona juuri kun sinä olet se, joka eniten tukea, myötätuntoa ja ymmärrystä tarvitsee. Menee keittiöfilosofoinnin ja arvailun puolelle, mutta ehkä puolisosi reagoi huolistumistaan noin, ehkä hän ei osaa muuta. Oikein se silti ei ole. Ei meidän tarvitse olla paremmalla tuulella!
  Toivottavasti saat torstaina apuja ja vahvistusta, sitä toivon lämpimästi.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #73414
  Sisa
  Participant

  Hei Kat ja Rae, me täällä ollaan kai tällä hetkellä viimeisimmät sissit.
  Olen lueskellut aiemmista keskusteluista, miten eri tavalla kukin saa sivuvaikutuksia hoidoista ja miten kukin reagoi koko hommaan omalla tavallaan. En sen puoleen pelästy muiden kokemuksista :). Oliko sulla Kat siis ensin CEF? Mulla aloitettiin doketakselilla, eikä tässä muuten mikään hätä, mutta luiden kolotus oli kyllä pahempaa kuin odotin. Ihan kuin tänään olisi hitusen parempi päivä (tai no, yöthän ne pahempia ovat). Otan ensi yöksi tabletin, siis tietsikan lähistölle, enkä edes yritä nukkua, jos niikseen tulee. Ihan kuin neuloilla olisi pistelty jalkapohjiin, ei kiva.

  Rae, jännitin osapoistoleikkaustani paljon, mutta turhaan. Älä ole huolissasi, hyvin se menee ja hyvin pitävät sinusta huolta!

  in reply to: RINTASYÖPÄ #73411
  Sisa
  Participant

  Löytyihän täällä muitakin juhannuksen juhlijoita… Minulla on ensimmäinen sytostaatti takana ja nyt olo on kuin kölin alta vedetyllä, vaikka ensimmäiset pari päivää menivätkin ihan hyvin. Kieltämättä vähän orpo olo, kun koko muu Suomi tuntuu nauttivan helteestä ja juhannuksesta.

  Viime yön säryt ja kolotukset vetivät veteläksi päivällä, kun ei yöllä nukuttuakaan oikein saanut. Kortisonien aiheuttama turvotus ei sekään ole kiva helteellä (jos koskaan), mutta ei auta – päivä kerrallaan, tunti kerrallaan täytyy vaan yrittää pitää katse horisontissa ja nauttia pienistä asioista.

  Jos ei kavereille viitsi kirjoitella, kirjoitellaan sitten tänne lajitovereille :).

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)