Siirry suoraan sisältöön

saga7

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Adenokarsinooma in situ #66675
  saga7
  Participant

  Hei
  Minä oottelen vastauksia ja hermoilen eli odottavan aika on pitkä. Uskon että olet väsynyt tuohon tilanteeseen , varmasti olisin itsekkin . Luulisi että jokin vippaskonsti olisi tuohonkin vuotoon muukin kun tuo polttaminen . Toivottavasti jotakin keksivät siihen ….

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #66632
  saga7
  Participant

  Heips teille

  Tänään käytiin sitten kolposkopiassa ja loopissa , pinallisesti kaikki näytti hyvälle . Tulokset tulevat n.kuukaudessa eli taas odotellaan ja odotellaan. Lääkäri totesi että yllätyksiä saattaa aina tulla….
  Hienoa että Pauliinalla kaikki mennyt hyvin =) ja Reetan tilanteen ymmärrän että taas odotusta ,odotuksen perään.

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #66608
  saga7
  Participant

  Heips
  Reetalla onkin olleet kovat oireet , ihme että niin takkusta ollut tutkimuksiin pääsy (aina kun mainostavat että kaikki vuotohäiriöt täytyy tutkia). Pauliinalla taas tainnut olla ilman mitään ihmeellisempiä oireita.
  Hienoa että teillä kaikki nyt hyvin . Laittelen tänne torstaina viestiä kun toimenpide on tehty ja jos olisin hivenen viisaampikin tässä omassa asiassani.

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #66601
  saga7
  Participant

  Hei ja kiitos teille kummallekkin vastauksista ja ihanaa että täällä saa jutella .
  Oliko Reetta sinulla millaisia oireita ? Itselläni kun ei ole mielestäni mitään erikoista ollut , normaalisti gynellä kävin joulukuussa ja kaikki okei . Helmikuussa kävin papassa ja sieltä sitten tuli tämä vastaus eli puskista hiipi. Onneks tässä on lapset jo tehty ja suht isojakin jo .
  Minä sain ajan kolposkopiaan tosiaan aika nopesti kun soitin ja valitin että hermot ei kestä niin aikaistivat ja jos oikein olen ymmärtänyt niin siinnä samassa on tuo Loop hoito . Reetta kysyit että missäpäin olen tutkimuksiin menossa niin Joensuu on paikkakunta .
  Toivottavasti jaksatte myös minun kanssa tässä asiassa kun muita ei ole löytynyt =) voin myös ihan puhelimitse vaihtaa ajatuksia jos vain teitä kiinnostaa.

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #66597
  saga7
  Participant

  Hei, juu juuri lieriösoluista ja epäily neoplasiasta , papa oli vuosi sitten vielä puhdas . Kolposkopiaan on varattu aika ensi viikon torstaille joten sitä odotellessa ja sitähän sanotaan että odottavan aika on pitkä ja tämä epätietoisuus vielä pahempaa. Menikö sinulla pitkä aika tuon kolposkopian jälkeen kun pääsit leikkaukseen ? Tuntuu että tästä aiheesta ei oiken löydä tietoa /kohtalontovereita joilta voisi saada tietoa.

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #66590
  saga7
  Participant

  Hei ,itselläni juuri epäily tästä adenokarsinoomasta eli looppiin odottelen ,mutta ahdistus on kova . Löytyisikö täältä vertaistukea ?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)