Siirry suoraan sisältöön

Rippe

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #72379
  Rippe
  Participant

  Mitä eroa on rintasyövissä? Jotkut sanoo että jokin hormonaalinen syöpä olisiko ollut Her ? Positiiviset uusiutuvat helpommin? Kertokaa imusolmukkeiden turvottelusta kun uusi rinta on tehty. Sukulaisellani on kovat kivut ja kainaloihin kerääntyy nyt nestettä jota poistetaan. Alan väsyä näihin syöpiin tässä on ollut viimeiset 3 v yhtä taistelua ja sivusta seurattu. Tukea antaisi enemmänkin mutta kun aina ei viitsi tyrkyttää ja jos toinen sanoo ettei tarvitse apua.

  in reply to: Parantumaton keuhkosyöpä #71134
  Rippe
  Participant

  Ps. Siis hänellä ei ole Koronaa tiettävästi mutta sekin vielä riesana ja pelko että saa vielä senkin. Keuhkosyöpä on kyllä kavala.

  in reply to: Parantumaton keuhkosyöpä #71133
  Rippe
  Participant

  Ps. Olen seuraillut palstaa ja ihaillut miten hienosti tuetaan toinen toistanne.Seurasin Jaanan ja erään toisen keskustelua tällä palstalla mutta ei en muista mikä syöpä oli kyseessä. Nyt en löytänyt keskustelua täältä. Voimia kaikille valtavasti. Ja jos jollain on konemusta tuosta sahaavasta kuumeesta/ kuumeilusta keuhkosyövänkin yhteydessä niin valaiskaa minua ja kertokaa mitä se voisi olla. Kovasti mietityttää. Voimia kaikille 🌸

  in reply to: Parantumaton keuhkosyöpä #71132
  Rippe
  Participant

  Hei kaikklle! Läheiseni menehtyi kesän lopulla 2019. Kovin nopeasti meni. Nyt toinen melko läheinen on saanut syövän ja vieläpä keuhkosyövän viime kesänä, syksyllä aloitettu hoidot. Nyt on ollut muutamaan otteeseen sairaalassa kuumeilun ja veriarvot ovat huonot niin ilmeisesti ei voi jatkaa sytostaatteja nyt. Kovin vähän haluaa kertoa onko levinnyt tai mikä on tilanne. Enkä viitsi udellakaan liikoja. Tupakoi yhä. Haimaongelmaa ollut alkoholin käytön vuoksi. Nyt vielä tämä Korona. Mietin mistä tämä kuumeilu voi johtua. Sairaalassa ollut joulunpyhät ja nyt taas.Surettaa että onko se menoa nyt taas.

  in reply to: Epäilen keuhkosyöpää. #71131
  Rippe
  Participant

  Hei, luin myönnän hiukan huonosti viestisi mutta itselläni on astma. Siihen liittyi kova yskä ja limaisuus sekä hengenahdistus. Kehoittaisin sinua nuori mies menemään vaikka terveyskeskukseen ja kertomaan oireistasi. Minulle määrättiin pef testi jossa puhallat päivittäin siihen laitteeseen ja sitten kirjaat ne ylös. Jne. Sain Astma diagnoosin ja lääkkeet ja nyt on yskä ja limaisuus pois. Itse epäilen että sinulla voi olla Astma tai jotain allergiaakin? Varaappa aika niin asia selviää!

  in reply to: Parantumaton keuhkosyöpä #67216
  Rippe
  Participant

  Kiitos. Ehkä hän itse vaan kokee ettei saa tarpeeksi kipulääkettä. On varmaati tapissa molemmat lääkkeet. Olen etsinyt tietoa keuhkosyövän viime hetkistä. Kovin raskasta käydä katsomassa. Ääni on jo mennyt tuskin kuulen hänen puhetta. Jalat menneet jo alta johtuen luustopesäkkeestä. Onko keuhkosyöpäpotilaan omaisia täällä? Kertokaa kokemuksia. Kiitos Kia!

  in reply to: Keuhkosyöpä #67202
  Rippe
  Participant

  Ps. Jatkan vielä, että hoidot lopetettu helmikuussa 2019. Palliatiivinen hoito enää. Onko täällä omaisia, puolisoita, ystäviä siis keuhkosyöpää sairatavien jotka voisivat kertoa lisää. Viimeksi näin tällä vikkolla oli väsynyt ja yski verisiä ysköksiä mutta tupakoi yhä.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)