Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Rianna

Rianna

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #73547
  Rianna
  Participant

  Huomioni kiinnittyi Kaikki syövästä sivustom kirjoitukseen koskien syöpähoitojen seurantaa.

  ”On tärkeää, että potilas kertoo seurantakäynnillä kaikista oireistaan. Lisäksi kiinnitetään huomiota siihen, miten potilas on psyykkisesti toipunut sairaudestaan .”

  Minulta leikattiin rintasyöpä vuoden 2020
  tammikuussa ja seurantakäynnit menee niin että tissi litistyskoneeseen ja toinen ultraan. Sitten vaan kiitos ja näkemiin. Eipä ole lääkäriä eikä hoitajaa näkynyt. Maisan ja noonan kautta on viestitelty hoitajien kanssa puolin ja toisin. Olen HUSin seurannassa. Eihän vastaanottokäynnillä olisi merkitystä jos olo olisi kohentunut. Vaan kun ei ole. Taidan olla jo liian vanha 77v. Keho taitaa jo valmistautua kohti hautaa.

  Miten teillä muilla? Tapaatteko seurantakäynnillä onkologinne?

  in reply to: RINTASYÖPÄ #73546
  Rianna
  Participant

  Löysin tämmöisen kirjoituksen Kaikki syövästä sivustolta koskien syöpähoitojen seurantaa.

  On tärkeää, että potilas kertoo seurantakäynnillä kaikista oireistaan. Lisäksi kiinnitetään huomiota siihen, miten potilas on psyykkisesti toipunut sairaudestaan .

  Minulta leikattiin rintasyöpä vuoden 2020 tammikuussa. Ihmettelen mitä nuo seurantakäynnit ovat. Pelkkää sanahelinääkö. Mulla seurantakäynti on mennyt niin, että tissi litistyskoneeseen ja toinen ultraan. Sitten vaan kiitos ja näkemiin. Eipä ole lääkäriä eikä hoitajaa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)