Siirry suoraan sisältöön

Peppi

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #69242
  Peppi
  Participant

  Hei, ikävää, että tätä rintasyöpää on niin nuorilla. Rankkaa se on kaikille, mutta asiat ovat erilaisia. Itselläni mammosta ja ultrasta meni alle kuukausi, kun leikkaus oli jo tehty. Asiat etenivät nopeasti, toki kasvain näkyi ja tuntui, joten lisäselvittelyt eivät vieneet aikaa. Siitä huolimatta odottaminen tuntui pitkältä.

  Jaksamista kovasti kaikille<3

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 9 months sitten Peppi.
  in reply to: RINTASYÖPÄ #69216
  Peppi
  Participant

  Hei Kukka,

  Haluan toivottaa voimia sinulle sytostaattihoitoihin. Tuo Docetakseli oli ainakin itselleni vähemmän huonoa oloa ja sivuvaikutuksia aiheuttava kuin myöhemmin saamani CEF-hoito. Vertaistuki ja kokemuksien jakaminen on varmasti suurimmalle osalle syöpään sairastuneista hyvä asia. Tunteita ja tunnelmia on ehkä vaikea kuvailla sellaiselle, joilla ei ole samantyyppistä kokemusta. Itse en ole kirjoitellut muualle kuin tänne. Ehkä tuen tarve ei ole niin iso tai toisaalta uskon, että pelkään tutustua useisiin rankkoihin kohtaloihin. Eräs syöpäsairaanhoitaja sanoi, että vertaistuelle on oma aikansa ja se on erilainen meidän kaikkien kohdalla. Onhan tämäkin vertaistukea, mitä täällä toisillemme annamme.

  Kukka, mene rohkealla mielellä maanantaina hoitoon, Sinusta pidetään varmasti hyvää huolta!

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 9 months sitten Peppi.
  in reply to: RINTASYÖPÄ #69201
  Peppi
  Participant

  Hei Kukka,

  Halusin vaan sanoa, että olet ollut mielessäni, vaikka en sinua tunnekaan. En osaa muotoilla sanojani järkevästi, mutta toivon sinulle lohtua ja edes pieniä valonpilkahduksia äärimmäisen rankassa tilanteessa. Ota kaikki tuki ja apu vastaan, mitä vain voit saada <3

  Voimia myös muille.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #69120
  Peppi
  Participant

  Hei Kukka,

  Olen pahoillani äärimmäisen rankasta tilanteesta, johon olet joutunut. Pienen vauvan äitiys on herkkä ja kaunis vaihe naisen elämässä ja imetys osa sitä. Ymmärrän surun imetyksen lopettamisests äkisti, mutta nyt nopea hoitojen aloittaminen ja sinun tervehtymisesi on kaikkein tärkein asia, vauvan ja sinun itsesi kannalta. Toivotan voimia hirmuisesti sinulle hoitojen alkuun! Muista pyytää apua läheisiltä, neuvolasta ym., leikkauksen jälkeen ja hoitojen aikana<3

  Peppi
  Participant

  Voimia ja valonsäteitä Sinulle Ronja!

  Toivottaa Peppi

  in reply to: RINTASYÖPÄ #68930
  Peppi
  Participant

  Hei Kaljukeiju,

  Ei ilmeisesti ole käytäntönä näissä CEF:ssä, mutta terveystaustani vuoksi näin.

  Terv Peppi

  in reply to: RINTASYÖPÄ #68927
  Peppi
  Participant

  Heippa,

  Mulla on nyt sytostaatit x6 takana. Melko koville on ottaneet nää viimeiset CEF:it. Ajallaan kyllä kaikki saatu tiputettua, toki mulla oli valkosolupiikki kaikkien jälkeen. Oletan, että säteet alkaa ensi kuun loppupuolella, kun sädehoitolääkärille on aika jo varattuna. Samoin mulla jatkuu Herceptin- tiputukset loppuvuoden. Matkaa on vielä, ja Tamofenit sitten viideksi vuodeksi matkakumppaniksi.

  Toivotaan meille kaikille aurinkoista kevättä, tästä kaikesta huolimatta terv Peppi

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 11 months sitten Peppi.
  in reply to: Nuori ja jouduin tutkimuksiin #68681
  Peppi
  Participant

  Hei Memmi,

  Mitä sinulle kuuluu nyt ja oletko saanut vastauksia ultrasta ym?

  Voimia mahdolliseen odottamiseen!

  Peppi
  Participant

  Heippa,

  Hoitopolkuni on perussetti, koska tosiaan kainalossa ei ollut löydöksiä ultran mukaan ja vartijaimusolukkert olivat puhtaat. Mitään levinneisyystutkimuksia ei Käypä-hoitosuositusten mukaan tällöin tehdä. Alkuun asia aiheutti minussa jonkinlaista ahdistusta, mutta rintasyövässä kun ei etäpesäkkeitä aktiivisesti etsitä, niin olen asian kanssa sinut jo. Toki sydäntä ultrataan säännöllisesti Herceptinin vuoksi. Labrat ovat myös toistaiseksi olleet ok.

  Pakkaspäiviä odotellessa, tsemppiä meille kaikille!

  Peppi
  Participant

  Hei kaikki, olen jonkun aikaa lueskellut näitä ketjuja ja jonkun verran myös rs-blogeja. Minulla todettiin lokakuussa 2019 duktaalinen 1,9 cm kasvain, solunjakautuminen oli 60 %, gradus III. Kasvain oli 80% estrogeeniriippuvainen, pr 20% ja Her+. Kainalöydöksiä ei ollut. Leikkauksen jälkeen olen saanut 3× Doke+Herceptin, nyt alkmassa CEF × 3. Sädehoidot tulossa, jonka jälkeen antiestrogeenilääkitys viiden vuoden ajan. Herceptin tämän vuoden loppuun, kun CEF on ohi.
  Oireita on ollut, ikävimpänä tällä hetkellä yöhikoilut ja huonot yöunet, jotka vaikuttavat päivittäiseen jaksamiseen. Mieliala vaihtelee toiveikkuuden ja pelon välillä. Eteenpäin kuitenkin mennään ja kevätaurinkoa odotellaan.
  Voimia ja aurinkoa kaikille teille!

  • tätä vastausta muokkasi 3 years, 1 month sitten Peppi.
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)