Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi pave65

pave65

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #40311

  pave65
  Participant

  Moi Pipsan64 !
  Mulla on ihan samailaiset oireet,syön myös tamofeeniä,aloitin marraskuulla,hiki ja valvottamiset yöllä ovat kauheat!ne antoivat nyt kokeltavas masennuslääkettä Venlafaxin Orion 37,5mg ,mulle kyllä tuli kauhean oksettava olo ja kauhean päänsärky,siihen minä ainakin jätin sen leikkimisen sikseen,mieluumin heilun yön hiki riepujen kanssa kun pää sekaisin kaiket päivät,mutta kun sekin on niin yksöllisistä toisille ne käy ja toisille ei,väsymystä mullakin oli ennen diaknoosia(poistettu kummatkin rinnat 2015 huhtikuu)ja on vielläkin,saatampa päikkäreitä nukkua jopa kolme tai neljäkin tuntia,se riipuu yön valvomisesta ja muutenkin millainen on mielentila,kun kaikki päivät ei ole aina niin ruusuilla tanssimista,mut kun ei auta muu kuin mennä päivä kerrallaan HIKEÄ PYYHKIEN.
  Hyvää vappua kaikille!!
  T.Päve65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #37521

  pave65
  Participant

  Moi miisu!
  Oliko sulla minkäänlaisia oireita kun sulta löydetiin etäpesäke keuhkopussista tai tuntemuksia??
  TV:Päve 65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #37461

  pave65
  Participant

  Moi! Mitäpä evelle ja mustikalle kuuluu,millainen on teidän vointi,tänä päivänä? Itselläni on toi vasen rinnan leikkaus kohta niin älyttömän kipeä,hyväkun pystyy hengittämään,oikean puoleisessa ei ole ollut mitään kipuja(leikattu molelmat rinnat pois) kontrolli kuvaus on ensikuussa,kyllä minä mainitsin eka kontrollissa lääkärille,mut eipä se sen kummemin ottanut kantaa asiaan.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #36401

  pave65
  Participant

  Moi eve. Mulla vaikka on kumpikin rinta leikattu,enkä laitata uusia tilalle,ei mulla ainakaan ole tullut semmosta tunnetta että en ole naisellinen,minä olen se, mikä olen ,avoliitossa olen ,eikä meillä ole parisuhde kärsinnyt,tämän sairauden takia,se on minun mielestäni vain vahvistannut vain lujemmin toisiinsa. Mut kannattaa puhua yhdessä kaikista asioista,pahanolon tuntemuksista,ja kaikesta miltä sinusta tuntuu,se auttaa toistakin osapuolta kuuntelemaan ja oppimaan tämän sairauden kanssa.Meillä on tuo sauna semmoinen minun tunne purkaus paikkani,siellä sit jutelaan ja itketään jos on paineita päässyt kertymään,mut jokainehan on oma yksilö käsittelemään asioita,tämä on minun tapani.Rahaa saisi olla enemänkin käytössä, se on aika pieni mitä sairallessaan saa,sillä joten kuten pärjää nykyisin.


  pave65
  Participant

  Hei hogan-67 minkälaista syöpää sairastat? Minulla on rintasyöpä joka on leikattu huhtikuussa,ja siskollani toissaviikolla löydetiin keuhkosyöpä joka on levinnyt pahoin.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #33051

  pave65
  Participant

  Kiitoksia Naiset tueasta ekas! ! Tipat on ohitse minun kohdaltani!(toistaakseksi)Aloitin hormooni hoidon viime lauvantaina,ei ole ainakaan tähän päivään asti mitään muutosta olotilaan ilmennä.Kävin viimeviikon perjantaina hakemassa lääke kuurin tuohon kamalaan yskään,se on nyt syöty,olo on sen suhteen helpottannut,mut vasemman puoleinen rintakehä on nyt niin pirun kipeä et oiskko kylkiluu rapsahtanna rykimisellä. Kyllä olen siskoni tukena ihan 200%:lla,se on nyt minulle tällä hetkellä tärkein asia,muut asiat on tois sijaisena.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32971

  pave65
  Participant

  Moikka taas Naiset! Tässä olen ollut niin järkyttävässä tilassa muutaman päivän ettei ole osannut edes tänne kirjoitella!!,minun vanhemmalani siskoltani(59v). löydetiin maanantaina KEUHKO SYÖPÄ joka on levinnyt pahasti!!, rupeevat antamaan SYTOJA et saisi hieman elinaikaa lisää,hänen toiveensa on et saisi nähdä vielä joulun.KYLLÄ TÄMÄ ON NYT NIIN NIIN AHDISTAVAA!!näin se vaan ihmis elämää koettelee,että ei koskaan tiedä mitä eteen tulee,silti pitäisi joka päivä elää ILOLLA vaikka sairastaakin!!VIHAAN TÄTÄ!!! T.pave65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32721

  pave65
  Participant

  Minä en ottannut ollenkaan perukkia,kun minä itse ajattelin että ,en osaa sitä kummiskaan pitää,niimpä mitä turhia nurkiin pyörimään.Omat hiukseni on ollut melkein aina lyhyet jo melkein ammatin puolesta helpompi pitää puhtaana.Tääläkin Savossa paistaa kerrankin auringo,kävin ulkona hieman noita lehtiä haravoimassa,mut ei tunnu vain voimia olevan vieläkään,on semmoinen voimaton olo,no pikku hiljaa,hyvää tulee!
  Toivottavasti nyt ois paremmat tipat,ettei olisi mitään sivuoireita(pidän peukkuja pystyssä).
  Missäs tytöt MUSTIKKA Ja EveP ovat kun ette ole kirjoitelleet ???(kaikki vaan mukaan).

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32701

  pave65
  Participant

  Kyllä justiisa tuolla aseentella täytyykin ajatella ja nauttia piennistäkin asioista,mekin lähdemme aina ulos syömään silloin tällöin kun rupeaa pikkuisen ahistamaan,taasen olo on virkeällä pohjalla. Minutkin on nimetty SITKEÄ SISSI(mitä varmaan oonkin!hahah). Minulla on yksi tyttö 34v:tias ja kahden mummo olen Pinja14v ja Panu 12v. Mulla lähti hiukset heti eka syton jälkeen tuppona,sanoin kaverrilleni siinäpä kone ajeleppa kaljuksi,niin ei tartte tyynyliinalta kerräillä hius tupsuja,nyt on sängessä näkyy tulevan harmaat hiukset(vauv!)ennen oli hiekan harmaat,ei tartte parturissa värjätä,kun saa ilmaisen värin,onhan siinäkin jotain positiivistä vai mitä? Annetaan jokaisten ajatella mitä tahansa,se riittää kun meillä on itselämme HYVÄ MIELI JA OLO !oletko samaa mieltä ??

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32671

  pave65
  Participant

  Moikka ! Minä alun alkaen kerroin kaikille tutuille ja ystävilleni sekä työkaveireille myös työnantajalle että sairastan syöpää,en halunnut piilotella asiaa alkuunkaan ja kerroin myös että molelmat rinnat poistetaan,työkaverit(pojat) kyselevät vointiani ja kuulumisia,se minust on mukavaa,vaikka pojat ovat minusta paljon nuorempia,kyllä ne huolehtia osaa tämmöisestä mummostakin(hahah).Kumppanin ja tyttöni kanssa voin jutella kaikesta tähän sairauteen liittyvästä asioista ,surut ja murheet myös vihat+ itkut, joskus tuntuu että he huoleehtivatkin joskus liiankin paljon minusta,mut hyväähän he tarkoittaa vain. Moni on mulle sanonnut,et mitenkä minä oon niin iloinen,NO ei minua voi sairaus muuttaa,olen sama ihminen edeleenkin ennenkuin sairastuin ,se ehkä on monelle että kun sairastut niin sinun täytyisi olla apea,etkä saisi nauraa tai hymyillä!!HALLELUUJAA!!( miettisivät vähän).Et tämmösiä kokemuksia omalta kohdaltani,mitä on tullut vastaa.
  T.pave65

  in reply to: Omat tunteet läheisen saattohoidon aikana #32641

  pave65
  Participant

  Nellielli kyllä pystyn samaistumaan sinun tillalesi,samalaista oli minullakin kun äiti nukkui pois,ei kukaan kysellyt minulta mitään,miltä minusta tuntui sinä hetkenä ja myöhemmin!,minä kummiskin olin äitini kanssa tekemisessä joka päivä,muut sisarukset asuivat muualla,minä ehkä käperyin sit yksinäisyyteen käsittelemään sen surun ja varmaan se on minulla vielläkin käsittelyssä ajatuksissani.Kyllä sinä tulet saamaan mahdollisuuden surra ,sinä itse huomaat sen kyllä ajan kansa.Voimia sinulle paljon! Kirjoittelehan kun jaksat.
  T.pave65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32631

  pave65
  Participant

  Moikka naiset !
  No ompa mukava että olette tulleet tänne kirjoittelemaan kuulumisia. Itse kävin eilen illalla lääkärissä hakemassa tuohon flunsaan lääke kuurin,ei auttannut koti keinot enää!Tänään aloitan tuo hormooni lääkityksen myös.En tiedä mistä johtuu mut, mulla on polvet niin kauhean kipeät,jospa tuo lääke kuuri hiemman avittaisi. EveP olet minun kanssa saman ikäinen,kyllä mullekin on sanottu etteikö kukaan ole ehottanut elääkeelle jäämistä EIPÄ OLE,vaikka mullakin on käsissä nivel rikko + reuma ja leikelty jalat+selkä+olkapää 4 kertaa ja olen ammaltani hitsaaja et ei mikään kevyt työ,nyt pääsin tuolle kuntoutustuelle. Kyllä minustakin tuntuu siltä että,näinkö joka vuosi tulee jotain uusia sairauksia vastaan,mut sillekös me ei voida mitään,se vain on meidän kohtalo. Mistä päin te naiset oletta? Itse olen Lapinlahdelta.

  T.pave65

  in reply to: Akuutti leukemia äidin miesystävällä #32581

  pave65
  Participant

  Hei manta!
  Ei kannata etu käteen pahinta ajatella,vaikka niinkai sitä varmaan,jokaiselle ensimäisenä tulee mieleen ! katsokaa äitisi kanssa eka mitä lääkäri on asiasta mieltä. Koittakaa tukea toinen toistaan. Toivota teille kaikkea hyvää ,siinä ettei olisi mitään vakavampaa.
  T.pave65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32571

  pave65
  Participant

  Hei eve!
  Minullakin tuli heti viimeisen tiputuksen jälkeen kauhea flunssa on kestännyt jo kolmisen viikkoa,ei omat hoito konstit enää riitä,piti tilata lääkäriin jo aika,rintakehä on niin kauhean kipeä jo rykimisestä,kuumetta ei kyllä ole ollut. Huomenna täytyisi aloitaa tuo hormooni hoito,saahan nähdä mimmoisen tujauksen sekin tuo tullessaan,rupeekohan se entistä enemmän hikoiluttamaan,nyt jo 4 neljä kertaa herättää yössään,siinähän sitä onkin sit 5vuotta yhtä hikoilua kerrakseen. Kyllä mullekin tuli alussa pitkästyttävä olo kotona kun ei jaksannut mitään,voimat olivat ihan lopussa,mut silti minä yritin joka päivä käpöstellä ulkosalla jonku aikaa,se auttoi hieman mielialaankin. Ei näitten sytojen hoitojen aikana töitä edes voisi ajatellakaan,kyllähän ne ovat sen verran rankkoja,mut sekin riippuu paljon et mitä aineksia kellekkin tiputetaa ja miten paljon,olen lukennut että jotku käyvät töissä hoitojen aika,sekin riippuu paljon ammatistakin. Kaksi kertaa minäkin jouduin pistämään neulasta kun valkosolut tipahtivat hälytysrajan ala puolelle tiputuksen jälkeen ja kuume nousi 40:een,eikun KYS:iin päivystykseen ja osastolle.

  T.pave65

  in reply to: Omat tunteet läheisen saattohoidon aikana #32521

  pave65
  Participant

  Hei Nellielli ! Mitenkäs olet jaksellut? Toivottavasti voimasi on riittännyt asioisi hoitaamiseen .

  T.pave65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32471

  pave65
  Participant

  Moi eve!
  Miten sinulla on mennyt syto-tiputuksen jälkeen?onko sulla ollut pahoinvointia tai muuta vastaavaa?kuinka monta kertaa ne antavat nyt tippa pullosta?minkä aikaa ne sulle määräsivät sairausloman? Minä itse olen ollut vuoden sairaslomalla,mulla oli viime vuoden marraskuun lopussa,iso selkä leikkaus KYS:issä ja tämän vuoden helmikuussa löytyi tämä SYÖPÄ,tammikuuhun loppuun on nyt saikku,mut mulla jatkuu varmaan aika pitkälle kun tuo olkapää on joutunnut odottamaan vuoroaan leikkaukseen tai saako ne tehtyä mitään,kun se on niin kulunnut,katsotaan mitä kirurgi tuumailee.Semmoistahan tämä elämä vain on!
  kirjoitelaahan!!!
  T.pave65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #32461

  pave65
  Participant

  Moi mustikka!
  Niin se vain yllätyksenä tuli minullekin!! Mut se on tärkeää ettei vaivu synkkyyteen,tämän sairauden vuoksi! Kiva kuulla et olet hyvällä mielellä.Montako syto-tiputusta sinulle tulee? Mulla oli 6 kertaa nyt 30.9 oli viimeinen tiputus,väsymys oli minulla pahin ja on edeleenkin,pahoinvoitia mulla ei ollut ollenkaan,vasen käsi on vielläkin kipeä tiputuksen vuoksi,kun ne eivät pistäneet kuin aina samaan käteen,mulla meni verisuonet kivi kovaksi noista aineesta,ettei ne meinaneet viimeisellä tiputuksella saada neulaakaan suoneen ollenkaan.Tämän viikon perjantaina pitäisi aloitaa se hormooni hoito,se kestää sen 5v:tta,saappa nähdä mitä se tuo tullessaan ja nuo kuummat ja kylmät aallot ovat olleet minulla riesana tämän hoidon aikaan,ne ovat ihan hirveet YÖN AIKANA(ihan kuin saunassa olisi yölläkin).Ikä on 50v.(kirjoittelehan kuulumiset tänne)

  in reply to: Omat tunteet läheisen saattohoidon aikana #32201

  pave65
  Participant

  Hei Nellielli!
  Otanosaa äitisi pois menon johdosta.
  Sinulla on varmaan nyt tyhjä ja kaipuu sydämmessäsi pitkään!! Mut äitisi halusi varmaan sinun olevan silti onnellinen ja iloinen lapsesi kanssa ja jatkaa eläämääsi etein päin tuskasta ja surusta huolimatta,kyllä se helpottaa ajan myötä.
  Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!!
  T.Pave65

  in reply to: Omat tunteet läheisen saattohoidon aikana #31221

  pave65
  Participant

  EveP moi !
  Kirjoitin sulle tuonne Naisten Syöpä puolelle.
  T.Päve65

  in reply to: RINTASYÖPÄ #31201

  pave65
  Participant

  Moi EveP !
  Olen 50v:tias. Mulla todetetiin helmikuulla 2015 rintasyöpä ,leikatiin kumpikin rinta pois huhtikuulla,sytot aloitetiin kesäkuun alussa(3+3 kolmen viikon välein) sitten tulee hormoonihoito Tamofen 20mg joka kestää 5vuotta.No miten olet sinä jaksannut ottaa nuo tiputkset vastaan ja onko ollut minkälaiset vaikutukset?. Itselläni on nuo kuumat aallot niin kauheat ,varsinkin yöllä joka toinen tunti tulee HIKI ja sit kylmät väreet perään,yrittäppäs sit siinä nukkua,et uni rytmi mulla on mennyt ihan sekaisin.

  T.Päve65

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 24)