Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Matkalainen

Matkalainen

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Hormonihoito sädehoidon kanssa? #67032
  Matkalainen
  Participant

  Moikka! kiitos vastauksista. Mulla on 4+3=7, myös Gleason 5-tyyppistä löytyi millin verran. Koepaloja otettiin vain viisi, koska ne pystyttiin kohdistamaan suoraan kasvaimeen (15mm yhdelta suunnalta) magneettikuvan perusteella. Vaadin että magneetti otetaan ennen koepaloja, ettei vaan hakuammunnalla mennä.
  Mä olin myös Hyksin syöpäklinikalla ja siellä lääkäri sanoi että näin se tehdään, ensin hormonilla testosterinit nollaan ja vasta 3 kk päästä braky ja sitten sen perään ulkoinen sädetys, en muista nyt paljonko siinä sitten välissä aikaa. Paljonko sulla UULA oli välissä?
  Ja onko tietojenne perusteella brakyä Hyksissä aina vain yksi kerta? Kun Docrateella kävin hakemassa toisen mielipiteen, he tekivät hoitosuunnitelman jossa on kaksi brakyä, sanoivat että heillä aina niin. Kun mainitsin tästä Hyksissä, sädehoitolääkäri heitti vaan että joo sen takia Docrateella sanotaan ja tehdään niin kun siitä saa sitten kaksinkertaisen hinnan (à n.8000€). Ei kai se nyt noin voi olla, että sädetetään vaan lisämaksun saamiseksi?
  Onko siis muita vielä kellä on tehty sädehoidot ilman hormonaalista kastraatiota?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)