Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Maarit64

Maarit64

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio #73112
  Maarit64
  Participant

  En ole hetkeen jaksanut mitään kirjoitella🥺 tuntuu ettei voimia mihinkään. Mietin että olenko luovuttanut ja lakannut toivomasta ihmeitä tai ylipäätään mitään. Tuntuu pahalta sanoa ääneen mutta joskus toivon että tämä kaikki olisi ohi. Mistä saisi voimia ja elämäniloa nut kaikki tuntuu toivottamalta sydämmessä suuri tuska.

  in reply to: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio #72891
  Maarit64
  Participant

  Kiitos Tiiapa❤️ voimia tässä kyllä tarvitaan uutiset eivät olleet hyviä 😢 etäpesäkkeet maksassa kasvanut ja lisääntyneet. Muualla ei näkynyt mitään hälyttävää. Nyt sitten aloitettu uudet hoidot tavoitteena syövän etenemisen hidastaminen. Kovasti pyörii mielessä kaiken laista ja tuleva pelottaa 😳 Onko sinun läheiselläsi etäpesäkkeitä jossain.

  in reply to: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio #72887
  Maarit64
  Participant

  Kiitos Tiiapa viestistä. Minkälaista ylläpitolääkitystä läheisellesi on annettu? Meillä huomenna lääkäri ja saadaan tietoa viime viikolla tehdystä ct kuvista, jännittää/pelottaa mitä niistä löytyy🙄 puolisollani kun on toi cea lukema lisäksi niin korkea 😳

  in reply to: Puolison parantumaton syöpä #72876
  Maarit64
  Participant

  Leopasseli , kiva kuulla että asiat vähän paremmin. Me saadaan tällä viikolla tietää, onko hoidoista ollut mitään vastetta. Viime yö meni taas valvoessa ja asioita miettien. Rauhaton olo eikä voi oikein keskittyä mihinkään. Jos kaikki hyvin niin ensi viikolla aloitetaan uusi hoito. Cea noussut ja on nyt 150 eli ehkäpä uutiset eivät ole kovinkaan hyviä 😢

  in reply to: Puolison parantumaton syöpä #72854
  Maarit64
  Participant

  Hei kaikille
  En olisi kyllä uskonut miten vaikea tää sairaus on myös läheiselle. Meillä myös tunnelma kotona kovin haikea. Puoliso pääasiassa nukkuu. Onko muiden läheisillä ottanut hoidot lujille? Itse olen työelämässä ja tavallaan saan siitä voimia toisaalta taas tuntuu että haluaisin olla koko ajan puolison lähellä. Kaiken tämän lisäksi painaa taloudellisetkin huolet kuinka selviää.

  in reply to: Puolison parantumaton syöpä #72760
  Maarit64
  Participant

  Minun puolisoni sairastaa laajalle levinnyttä peräsuolisyöpää. Hoidot menossa. Puolisoni on todella huonossa kunnossa ei pysty syömään yms. Tänään on jouluaatto ja ahdistaa ja pelottaa. Tulevaisuus näyttää niin synkältä, tuntuu että olemme molemmat luovuttaneet. Kuinka jatkaa elämää ja mistä löytää voimia. Mietin nytkin vaan että onko tämä viimeinen joulu yhdessä. Puolisoni ei oikein halua keskustella mistään, tuntuu että hän elää aivan omassa maailmassa, sairaus on muuttanut häntä paljon, jodkus tuntuu etten edes tunne häntä enää. Itse yritän olla liiankin urhea, itken sitten yksin itkuni. Kaikesta huolimatta oikein ihanaa joulua ja toivotaan parempaa vuotta 2022.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)