Siirry suoraan sisältöön

Lily

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Adenokarsinooma in situ #69202
  Lily
  Participant

  Luinkin ketjun viestejä ja huomasin, että sinulla ollut ensin sama lähtötilanne kuin minulla nyt. Sinulta saa moni arvokasta tietoa tässä epätietoisuudessa, tiedät paljon näistä :) Tietenkään näistä asioista tietämistä ei toivoisi kenellekään oman kokemuksen kautta.

  Tuo etikkavärjäys siis paljastaa jotain muutoskohtia vai? Sekin jäi mietityttämään kun lääkäri sanoi ettei laita patologille kiireellistä pyyntöä eli kuukauden sisään tulis tulokset..

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #69198
  Lily
  Participant

  Kiitos Pauliina vastauksestasi! Eli nämä solumuutokset voivat siis ilmeisesti esiintyä yhtäaikaa. Nyt ei auto kuin odotella ja toivoa, että syöpää ei ole.

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #69174
  Lily
  Participant

  Minun piti vielä tänne tulla kirjoittamaan, kun huomasin Omakannasta, että siinä polyypissani löydöksenä oli Adenokarsinooma in situ/HSIL. Lääkäri puhui silloin vain in situ -muutoksesta. En tiedä kuinka paljon nämä poikkeavat toisistaan. Nyt odottelen kuitenkin loopin vastauksia joka oli viime viikolla. Pelottavaa todella paljon. Lääkärin silmään kaikki näytti siistiltä ja etikalla ei kuulemma saanut mitään esiin. Tuntuu välillä, että ei pysty hengittämään kun niin pelottaa tulokset.

  in reply to: Adenokarsinooma in situ #69109
  Lily
  Participant

  Tsemppiä Tiina tulevaan kovasti, kaikki menee varmasti hyvin ja tulet kuntoon. Minkälainen tulos sinulla oli papassa? Minulla koloposkopia ja loop viikon päästä. Jännittää kamalasti. Minulla papa oli puhdas, mutta poistettiin polyyppi, jossa löydös Ca in situ/HSIL.

  in reply to: Ca in situ #69087
  Lily
  Participant

  En tiedä onko minun tilanteessa kyse adenokarsinoomasta vai jostain muusta. Kiva kuulla, että sinulla on kaikki nyt hyvin. Lääkäri oli kirjoittanut Kanta-tekstiin että pinnallinen muutos, ei merkkejä leviämisestä. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että ilmeisesti myös vahva esiaste tai Ca in situ voi pitää sisällään pahanlaatuisi soluja, olenko oikeassa? Pitää nyt vaan yrittää pysyä rauhallisena ja ajatella, että en minä tähän vielä kuole..

  in reply to: Ca in situ #69084
  Lily
  Participant

  Kiitos sinulle jälleen kun jaksoit vastailla. Kolposkopia ja loop on kahden viikon päästä, nämä käsittääkseni samalla kertaa. Miten sinut leikattiin? Koko kohtu pois? Suurin pelko tietenkin on, että levinnyt syöpä löytyy, jota ei voida enää hoitaa. Näkeekö lääkäri heti siinä skopiassa onko mahdollisesti poikkeavaa?

  in reply to: Ca in situ #69081
  Lily
  Participant

  Tuhannet kiitokset sinulle vastauksesta! Jälleen yksi valvottu yö takana, sitä vain pyörittelee pahinta mielessä koko ajan. Miten sinulla todettiin syöpä? Oliko papassa poikkeavaa? Minua ihmetyttää eniten, että papa ja pipelle ei mitään poikkeavaa, mutta sitten polyypissa tällainen löydös.. Toivon kovasti vain, että tämä olisi vielä hoidettavissa mitä se sitten ikinä onkaan.

  in reply to: Ca in situ #69078
  Lily
  Participant

  Voi kovasti kokemuksia ja vertaistukea kaipaisin. Yöt menee valvoen kun tuntuu niin kamalalta tämä miettiminen..

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)