Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi lass68

lass68

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • lass68
  Participant

  Hei Huoli. Tässä vastauksia kysymyksiisi.
  Ensimmäinen kontrolli tt kuvaus tehtiin 6 kk Erleadan aloituksen jälkeen. Seuraavaa en vielä tiedä. Psa arvoja seurataan 3-4 kk välein. Oikein ymmärsit, että ainoat hoitoni tällä hetkellä on enanton ja erleada. Sädehoidosta en ole edes käynyt keskustelua. Minulle annettin vaihtoehdoksi sytostaatti hoito tai erleada. Itse piti valita. Olisin halunnut tosiaan lutenium 177 hoidon, sitä ei edes tarjottu ja kun kysyin sitä, niin se tyrmättiin heti kättelyssä. Rahallahan sen saisi Docratesista, mutta ei multa löydy 50-100 t € ylimääräistä.

  lass68
  Participant

  Hei.
  Uusimmassa mittauksessa psa on tippunut 0,66 tasolle ja hoitovaste on ollut hyvä. Imusolmukkeet pienentynyyt n, puolella.
  Sivuvaikutuksia on ollut lähinnä nukkumisessa. En pysty nukkumaan kuin 5-6 tuntia yössä ja se vaikuttaa tietysti vireystilaan. Välillä työssä käynti tuntuu tosi raskaalta sen vuoksi. Muita sivuvaikutuksia ei ole ollut.
  Koska en saanut lutenium 177 hoitoa, niin pidän tätä kyllä hyvältä valinnalta. Pystyn jatkamaan työelämässä, eikä tarvitse kotona sormia pyöritellä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)